Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Έχουν την αίσθηση…

Πηγή:  http://www.sport-fm.gr 

Αυτό είναι το μυστικό του Διομήδη Άργους τελικά. Για αυτό «σάρωσε» την εφετινή περίοδο και πήρε τόσο το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και σήκωσε το τρόπαιο του Challenge Cup στην Ευρώπη. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε στην Sportdayκαι αποκάλυψε πως η ομάδα του έχει την αίσθηση για να παίζει χάντμπολ και εκείνος το μόνο που έκανε ήταν πως την διαχειρίστηκε σωστά.
Διαβάστε όσα είπε ο Δημήτρης Δημητρούλιας στην Sportday:
Για το πώς έζησε τις μαγικές στιγμές μετά την κατάκτηση του τίτλου:
«Είναι μοναδικές στιγμές. Αν το έβλεπα σε κάποιον άλλο, θα το ζήλευα με την καλή έννοια. Άλλοι χρειάζονται τρία και παραπάνω χρόνια για να το καταφέρουν. Είναι απλά τέλειο το συναίσθημα».
Για το αγχωτικό τέλος του τελικού: «Εκείνη τη στιγμή ο προπονητής δεν έχει την πολυτέλεια να έχει άγχος. Είναι μια φάση από την οποία θα κριθεί ένας τίτλος. Έτσι είναι, εξάλλου, ο αθλητισμός. Ευτυχώς για μας όλα εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε».
Εντέλει, ποιο είναι το μυστικό του Διομήδη; «Κάτι υπάρχει. Το... μυστικό έχει να κάνει με την αίσθηση που έχουν οι παίκτες για το χάντμπολ και ο τρόπος με τον οποίο εγώ μπορώ να τη διαχειριστώ. Οι δεσμοί μεταξύ μας άρχισαν σιγά-σιγά να αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Είναι και οι θεμελιώδεις αρχές που θέσαμε από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη κιόλας προπόνηση και συμφωνήσαμε να τις τηρούμε έως το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου