Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Νέα ομάδα Χάντμπολ στη Βέροια που ήρθε από τα... παλιά

Πηγή:  http://www.laosver.gr 
Από Καλλιθέα... σε ΓΕ Βέροιας 2011

Επανίδρυση της ομάδας της Γυμναστικής Ένωσης Βέροιας με το τμήμα χαντ μπολ ανδρών αποφάσισαν οι άνθρωποι που ίδρυσαν την ομάδα της Καλλιθέας αλλά λόγο της οικονομικής κρίσης …παραχώρησαν τα δικαιώματα στην ΓΕ Βέροιας.
Στο Δ.Σ του συλλόγου θα ηγείται ο Νίκος Καλαιτζόγλου με συνεργάτες τους κ.κ Τσανακτσίδη Γιάννη, Τέτο Γιώργο, Νίκου Άγγελο και Γιατζιτζή Χρήστο.
Το τεχνικό τμήμα έχουν αναλάβει δύο παίκτες που έπαιξαν στην ΓΕΒ αλλά και στο Φίλιππο Βέροιας και πρόκειται για τους Τάσο Πρωτογέρη και Γιώργο Γιούπη που κατόρθωσαν μέσα σε δύο μήνες να ‘μαζέψουν’ 24 παίκτες που ξεκίνησαν από τις υποδομές του Φιλίππου και δεν είχαν συνέχεια.. αλλ΄αυπάρχουν και κάποιοι που αγωνίσθηκαν και με την φανέλα της παλιάς ομάδας της ΓΕ Βέροιας.
Πριν από λίγες μέρες έγινε μία γνωριμία συνεστίαση όλων των ανθρώπων στην ταβέρνα ΠΛΑΤΑΝΟΣ όπου έγινε γνωστό ότι η ομάδα λόγο των αναδιαρθρώσεων έλείψη ομάδων θα αγωνισθεί την νέα περίοδο στην Β΄ Εθνική κατηγορία
Η ομάδα θα πορευθεί με δικά της έξοδα και με κάποιες χορηγίες από φίλους που βρίσκονται κοντά στους παίκτες
Στην προχθεσινή συνεστίαση εκτός από τους δύο τεχνικούς Πρωτογέρη και Γιούπη ήταν και οι εξής παίκτες .
Μπαρμπαρούσης Σωτήρης , Νικολαίδης Δ, Κόγιας Γιώργος, τρυγώνης Γρηγ., Σανίκης Παν, Γιακουμόπουλος Νίκος, Βόλκος Νίκος, Καρανίκας Στ. Μάρτος Δημ, Βεργώνης Κώστας , Τσικίνας Γιώργος, Κάτσιος Παν. Ουσουλτζόγλου Γιώργος, Πιτούλιας Σωτ. Και Πιτουλίας Δημ. Κανάκης Παν, Τζιώτας Χρ. Χριστοδουλίδης Θωμάς Κοντσίδης Δημ. Μεταλίδης και Καλφόπουλος.
B.B.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου