Κυριακή 20 Μαΐου 2012

EΠΙΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ....ΣΤΟN ΦΑΙΑΚΑ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ




ΔΡΑΜΑ 86 27-27 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ
Mπορεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι το ενδιαφέρον να ήταν μονόπλευρο, ωστόσο οι γηπεδούχοι έπαιξαν για την τιμή των όπλων.
Τελικά μετά από μια ιδιαιτέρως  αμφίρροπη αναμέτρηση, η φιλοξενούμενοι παρ ότι βρέθηκαν στο -2  27-25 λίγα λεπτα πριν το φινάλε, πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (27-27) ο οποίος αποδείχτηκε ανεπαρκής για την μάχη της παραμονής.
Γιώργος Καλαιτζής: Πιστεύω οτι Προσπαθήσαμε πολύ να κρατηθούμε στην κατηγορία, όμως ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων δεν μας ωφέλησε.
Από δω και πέρα κοιτάμε μπροστά, θεωρώ ότι είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα να προχωρήσει σε μια ανανέωση, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα τμήματα των υποδομών
ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 24-24 ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
Γιάννης Τριβιζάς: Θέλω να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου για τις υποδείξεις των διαιτητών (Κάργατζη-Λιναρδου), ωστόσο οι παίκτες μου δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν να πάρουν ένα αποτέλεσμα με το οποίο η ομάδα πέτυχε τον στόχο της.
Δυστυχώς θα πρέπει να επικρίνω την αδικαιολόγητη απουσία 2 βασικών παικτών από το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι με τον Ζαφειράκη, την ίδια στιγμή που αθλητές (που δεν αγωνίζονται στον σύλλογο) όπως ο Ευγένιος Κουλούρης και ο Σπύρος Κατσαρός  έσπευσαν να πληροφορηθούν το αποτέλεσμα του αγώνα, αποδεικνύοντας εμπράκτως την αγάπη τους προς τον σύλλογο.
Επι της ευκαιρίας θα ήθελα να ανακοινώσω τις επιστροφές των Ευγένιο Κουλούρη και  Σπύρου Κατσαρου στον Φαίακα όπως και την μετακίνηση του Φώτη Γκόγκα από τον Αερωπό.
Θεωρώ ότι ο Φαίακας θα αλλάξει σταδιακά πρόσωπο και πως θα παρουσιαστεί με μεγαλύτερες αξιώσεις την επόμενη χρονιά.
Θεόδωρος Παυλίδης: Εγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.
Εμείς με ένα νεανικό σχήμα καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε, σταθήκαμε πολύ καλά στο μεγαλύτερο διάστημα και στο τέλος οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς
ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 33-24 ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Γιώργος Καραδήμος: Ημασταν αρκετα νευρικοί στο  Α ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες 15-15.
Στην επανάληψη ανεβάσαμε την απόδοση μας κυρίως στην άμυνα και με διαδοχικά σερί κατορθώσαμε να κάμψουμε την αντίσταση των φιλοξενουμένων.
Αλέξανδρος Κανσίζογλου: Συγχαρητήρια στο Αρχέλαο για τη νίκη, αλλά μεγαλύτερα συγχαρητήρια οφείλω να δώσω στην αποστολή -ανάγκης- της ομάδας μας η οποία παρα το γεγονός ότι αριθμούσε μόλις 8 παίκτες έπαιξε γενναία , κατάφερε στο Α ημίχρονο να κρατηθεί κοντά στο σκόρ και στο δεύτερο μέρος  αγωνίστηκε με όσες δυνάμεις  της είχαν απομείνει
ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (Α. Κανσίζογλου):  Κωνσταντινούδης, Μπαρούμας, Πούλκος, Βραχιολίδης, Ευστρατίου, Μαυρίδης Γ. , Μαυρίδης Φ. , Κανσίζογλου.

ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 32-33 ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
Ευθύμης Πιπελίδης: Στο σημερινό παιχνίδι όποιο από τις δύο ομάδες και να κέρδιζε το αποτέλεσμα θα ήταν δίκιο, ο Φοίβος κατάφερε να βάλει ένα γκόλ παραπάνω από μας και ετσι κέρδισε.
Συγχαρητήρια στους παίκτες των δύο ομάδων για την απόδοση τους, εύχομαι στον Φοίβο καλή πορεία στην Α1.
Απόστολος Κεχαγιάς: Ηταν ακόμα  ένα ευχάριστο παιχνίδι για μας , συγχαρητήρια στις δύο ομάδες για το θέαμα που προσέφεραν.
Σύσσωμος ο  Φοίβος αφιερώνει τη νίκη στον  Κώστα Λειβαδόπουλο , ο οποίος απουσίαζε σήμερα από τις υποχρεώσεις της ομάδας , καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Στο τελευταίο  παιχνίδι της σεζόν θα δώσουμε έναν πανηγυρικό τόνο, ώστε να γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1.

ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ 0-10 Α.Ο.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ3216
2ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ2516





3ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ2416












4ΓΣ ΔΡΑΜΑ 862216












5ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ1616












6Α.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ1516












7ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ1316












8ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ1016












9ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ  715












10ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ-216














18η Αγωνιστική

Γηπεδούχος-ΦιλοξενούμενοςΣκορΗμ. Διεξαγωγής

ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΓΣ ΔΡΑΜΑ 86-27/05/2012 19:00

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠ.-ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-26/05/2012 17:00

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛ.-16/02/2012 00:00

Α.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-26/05/2012 18:00

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡ.-26/05/2012 17:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου