Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Αναδιάρθωση στο πρωτάθλημα

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Η ΟΧΕ βάσει των τωρινών δεδομένων ανακοίνωσε έναν όμιλο οκτώ ομάδων στις γυναίκες και 10 ομάδες στην Α1 ανδρών για την επόμενη σεζόν.
Οι αποφάσεις του Δ.Σ. σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών αναφορικά με την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Συγκεκριμένα τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν ως εξής:
Α1 Ανδρών: 12 ομάδες
Α2 Ανδρών: 2 όμιλοι των 10 ομάδων
Β΄ Ανδρών: Τόσοι όμιλοι όσοι διαμορφωθούν ανά γεωγραφική περιφέρεια α) από τα σωματεία που παρέμειναν στην Β’ Εθνική β) από τα σωματεία των τοπικών Ενώσεων και γ) λοιπά σωματεία που πιθανόν δηλώσουν συμμετοχή.
Α Γυναικών: 8 ομάδες
Α2 Γυναικών: Τόσοι όμιλοι όσοι διαμορφωθούν ανά γεωγραφική περιφέρεια α) από τα σωματεία που παρέμειναν στην Α2 β) από τα σωματεία που συμμετείχαν στην Β΄ Εθνική και γ) λοιπά σωματεία που πιθανόν δηλώσουν συμμετοχή.
«Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής των ομάδων οι οποίες την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 δεν συμμετείχαν στα πρωταθλήματα Ανδρών των Ενώσεων ή στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Γυναικών θα ανακοινωθούν από τις σχετικές προκηρύξεις.
Ως εκ τούτου οι προγραμματισμένοι αγώνες μπαράζ των Ενώσεων για άνοδο στην Β΄ Ανδρών και της Β΄ Γυναικών για άνοδο στην Α2 Γυναικών δεν θα διεξαχθούν» αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου