Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Οι κλήσεις του Κρανάκη ενόψει Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Το Σάββατο (26/05) αρχίζει στη Θεσσαλονίκη η προετοιμασία της εθνικής χάντμπολ των ανδρών ενόψει της Α΄ προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Σε πρώτη φάση, από την προετοιμασία θα απουσιάσουν οι διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό, καθώς και οι παίκτες του Διομήδη Άργους, λόγω του δεύτερου τελικού του Τσάλεντζ Καο με τη Βάκερ Τουν (τη Δευτέρα στην Ελβετία).
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Κρανάκης, κάλεσε τους Κώστα Γουργούμη, Λευτέρη Ιωαννίδη, Ηλία Σεβαστίδη, Θόδωρο Πετρίδη, Απόστολο Παλάσκα (ΠΑΟΚ), Χαράλαμπο Μάλλιο, Θόδωρο Μεγαλοοικονόμου, Σωτήρη Μαραγκό (Διομήδης Άργους), Γιώργο Γεωργιάδη, Γιώργο Μαστορογιάννη (ΑΣΕ Δούκα), Διονύση Γεωργιάδη (ΑΕΚ), Θόδωρο Ευαγγελίδη (ΧΑΝΘ), Χάρη Δέλλιο (Φίλιππος Βέροιας), Χρήστο Τσάτσο (Αερωπός Έδεσσας), Στέλιο Δημάκη (ΓΑΣ Κιλκίς), Κώστα Τσιλιμπάρη(Κονβερσάνο), Βύρωνα Παπαδόπουλο (Εμπορ Ρόστοκ), Δημήτρη Τζιμούρτο (Χιλντεσχάιμ), Αλέξη Αλβανό (Μπάλινγκεν), Γιώργο Χαλκίδη (Βέτσλαρ), Νίκο Τζούφρα (Σπρίνγκε) και Σπύρο Μπαλωμένο (Ίστρ).
Η προετοιμασία της εθνικής θα διαρκέσει ως τις 5 Ιουνίου και την επομένη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αναχωρήσει για το Μπάρι, όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες του Β΄ ομίλου. Αντίπαλοι της εθνικής θα είναι η Ιταλία, η Ελβετία και η Μεγάλη Βρετανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου