Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Αποθεωτική υποδοχή για τον Κυπελλούχο Ευρώπης Διομήδη!

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Μια μικρή... γιορτή στήθηκε σήμερα (29/05) το απόγευμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό του Διομήδη Άργους, καθώς περίπου 150 οπαδοί του περίμεναν την αποστολή που επέστρεψε από την Ελβετία με το βαρύτιμο τρόπαιο του Challenge Cup στις αποσκευές της και το... γιόρτασαν όλοι μαζί! «Το φέραμε, το φέραμε το Ευρωπαϊκό!», τραγουδούσαν κόσμος και παίκτες, στις οικογένειές τους αφιέρωσαν την κούπα οι περισσότεροι...
Περίπου 150 οπαδοί του Διομήδη Άργους βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να υποδεχτούν τον Κυπελλούχο Ευρώπης. Οι περισσότεροι εξ αυτών φορούσαν φανέλες τις αγαπημένης τους ομάδας, ενώ τα συνθήματα... έδιναν και έπαιρναν από νωρίς, αφού ο κόσμος ήθελε να κάνει... προβα τζενεράλε για την υποδοχή των θριαμβευτών!
Κάποια στιγμή εμφανίστηκε και ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Ζαραβίνας, για να υποδεχτεί και αυτός τους συμπαίκτες του, αφού είχε έρθει στην Ελλάδα από χθες (28/05) το βράδυ. Μάλιστα σχημάτισε και κάποια «πηγαδάκια» και με ανθρώπους του χάντμπολ, ωστόσο λίγο αργότερα... ενσωματώθηκε στον κόσμο και άκουσε το όνομά του να γίνεται... σύνθημα.
Η πτήση έφτασε τελικά στην Αθήνα με 20λεπτη καθυστέρηση, αντί για τις 4:30μ.μ. που ήταν προγραμματισμένη κανονικά, από την Ζυρίχη, όμως παρά την αναμονή, οι οπαδοί του Διομήδη όχι μόνο δεν έχασαν το κέφι τους αλλά αντιθέτως κράτησαν δυνάμεις για την υποδοχή της αγαπημένης τους ομάδα... Τεχνική ηγεσία και παίκτες βγήκαν από την πλαινή πόρτα του κτιριου με τους Αργίτες να τους πριμένουν σε... θέση μάχης, έχοντας κρεμάσει και κάποια πανό σε παραπλήσια κάγκελα, αλλά και φωνάζοντας συνέχεια συνθήματα!
Με το που βγήκαν οι πρώτοι παίκτες, ακολούθησε ένας… μικρός χαμός! Τραγούδια και χειροκροτήματα έσειαν το «Ελευθέριος Βενιζέλος», άπαντες αποθεώθηκαν και είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της ομάδας – θαύμα του ελληνικού χάντμπολ έγιναν… ένα με το συγκεντρωμένο πλήθος...
«Το φέραμε, το φέραμε το Ευρωπαϊκό!», ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα και το οποίο τραγουδούσαν με… ένα στόμα κόσμος παίκτες και προπονητές, ενώ μετά από περίπου μισή ώρα η αποστολή αναχώρησε για το Άργος κι αφού προηγουμένως οι περισσότεροι πρωταγωνιστές αφιέρωσαν το τρόπαιο στις οικογένειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου