Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Νέα αναδιάρθρωση κατηγοριών

Πηγή:  http://www.haniotika-nea.gr 

Η Ομοσπονδία Χάντμπολ Ελλάδος ανακοίνωσε χθες τις αποφάσεις του διοικητικού της συμβουλίου για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών από τη νέα αγωνιστική σεζόν, η οποία αφορά άνδρες και γυναίκες, όπου πλέον ενώνονται σε μια κατηγορία η Β' Εθνική ανδρών με τοπικά πρωταθλήματα και η Α2 Εθνική γυναικών (για την οποία είναι η δεύτερη αναδιάρθρωση μέσα σε διάστημα λίγων μηνών) με τη Β' Εθνική.
Αυτό σημαίνει ότι -αν δεν προκύψει κάτι άλλο- ο Κύδωνας θα παίζει τη νέα σεζόν στην Α2 ανδρών και ο Γ.Σ. Χανίων στην ενιαία Β' Εθνική, ενώ όσον αφορά τις γυναίκες, η ΕΑΧ Χανιά θα μετέχει πλέον στην ενιαία Α2 Εθνική.
Όπως γίνεται αντιληπτό, οι προγραμματισμένοι αγώνες μπαράζ των Ενώσεων για άνοδο στην Β' ανδρών και της Β' γυναικών για άνοδο στην Α2 γυναικών, δεν θα διεξαχθούν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ.
"Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τις αποφάσεις του Δ.Σ. σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών αναφορικά με την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.
Συγκεκριμένα τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν ως εξής.
-Α1 ανδρών: 12 ομάδες
-Α2 ανδρών: 2 όμιλοι των 10 ομάδων
-Β' Εθνική ανδρών: Τόσοι όμιλοι όσοι διαμορφωθούν ανά γεωγραφική περιφέρεια α) από τα σωματεία που παρέμειναν στην Β' Εθνική β) από τα σωματεία των τοπικών Ενώσεων και γ) λοιπά σωματεία που πιθανόν δηλώσουν συμμετοχή.
-Α1 γυναικών: 8 ομάδες
-Α2 γυναικών: Τόσοι όμιλοι όσοι διαμορφωθούν ανά γεωγραφική περιφέρεια α) από τα σωματεία που παρέμειναν στην Α2 β) από τα σωματεία που συμμετείχαν στην Β' Εθνική και γ) λοιπά σωματεία που πιθανόν δηλώσουν συμμετοχή.
Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής των ομάδων οι οποίες την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 δεν συμμετείχαν στα πρωταθλήματα ανδρών των Ενώσεων ή στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής γυναικών, θ’ ανακοινωθούν μέσα από τις σχετικές προκηρύξεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου