Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Νούνγκοβιτς: «Θα τα δώσουμε όλα για το τρόπαιο»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 
Στη Sportday μίλησε ο τερματοφύλακας του Διομήδη Άργους, τονίζοντας πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για να φέρει το ευρωπαϊκό τρόπαιο στην Ελλάδα.
Ο Χριστόφορος Νούνγκοβιτς τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να κατακτήσουν το Challenge Cup κόντρα στην Βάκερ Τουν.
«Σίγουρα δεν περίμενα ότι θα έκανα αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Είναι η πρώτη φορά που φεύγω από το σπίτι μου και είναι τρομακτική η εμπειρία που έχω ζήσει μέχρι τώρα. Φτάσαμε στο τέλος ης σεζόν και απομένει ακόμα ένας αγώνας και είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για όλα, για να φέρουμε το Ευρωπαϊκό στο Αργος», είπε ο Νούνγκοβιτς και πρόσθεσε:
«Θέλαμε να γίνει η ρεβάνς στο Λουτράκι και όχι στην Ελβετία, για να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο, κάτι που επιθυμούσαν εξάλλου και οι οπαδοί. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με τρία γκολ διαφορά και στο Τουν θα επιδιώξουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να φτάσουμε στο τέλος στη νίκη. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να πάμε έχοντας στο μυαλό μας ότι είμαστε το φαβορί, αλλά σαν μην έχουμε το πλεονέκτημα από τον πρώτο αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου