Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

«ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ»

Πηγή:  http://www.handball.org.gr 
Ο τεχνικός του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε: «Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτούς τους παίκτες, που συνεργάστηκα. Κατέθεσαν μυαλό, σώμα και πρώτιστα ψυχή για να καταφέρουμε το ακατόρθωτο. Το άθλημα μας μετά από 35 χρόνια ευτύχησε να πανηγυρίσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο από μία παρέα, που σε μία τόσο μεγάλη σεζόν άντεξε στην πίεση των αγώνων, αλλά της υψηλής έντασης προπονήσεων. Αυτό σήμαινε ότι όλοι βλέπαμε πολύ μακριά και η αγάπη μας για το άθλημα μας ώθησε στο να υπερβούμε τους εαυτούς μας. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν και υπήρχε πολύ κόπωση είδα στα μάτια τους ότι δεν ήταν χορτασμένοι και ενώ είχαμε πολύ σεβασμό στον αντίπαλο, πιστέψαμε ότι μπορούμε να το πάρουμε. Τα θαύματα δεν γίνονται τυχαία, αλλά η πίστη μπορεί να σε οδηγήσει σε αυτά».
Ο αρχηγός του Διομήδη Άργους Γιώργος Ζαραβίνας είπε: «Το ότι μετά από 35 χρόνια η Ελλάδα πανηγυρίζει Ευρωπαϊκό τρόπαιο αυτό τα λέει όλα. Ήταν μία μεγάλη στιγμή».
Ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος τόνισε: «Μίλησε σήμερα η ελληνική ψυχή. Τα παιδιά από το Άργος σήκωσαν την Ελλάδα στην πλάτη τους, έκαναν τους Έλληνες περήφανους, έδιωξαν την θλίψη και μοίρασαν χαμόγελα. Ως Δήμαρχος ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου αυτούς τους ήρωες, που σήμερα ανέβηκαν στον Όλυμπο. Το Άργος θα τους τιμήσει όπως αξίζει σε ήρωες».
Ο δεξιός εξτρέμ Νίκος Σαμαράς επεσήμανε: «Γράψαμε ιστορία. Το αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες και την Ελλάδα που «πυροβολείται» από τους πάντες».
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελβετίας και πρώην της Ελλάδας Γκόραν Πέρκοβατς σχολίασε: «Ήταν ένα δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Στο τέλος πήρε το Κύπελλο η πιο έξυπνη ομάδα».
Ο δεξιός ίντερ της Βάκερ Μπόρνα Φράνιτς επεσήμανε: «Χάσαμε το κύπελλο από τα δικά μας λάθη. Περιμέναμε μία σκληρή άμυνα, αλλά δεν ανταποκριθήκαμε σωστά. Ο Διομήδης έπαιξε 5-1 και 4-2 και δεν ήταν εύκολο. Δεν παίξαμε με μυαλό. Ο Διομήδης στο Λουτράκι ήταν πολύ καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου