Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Αήττητος και ρεκόρ ο Διομήδης 'Αργους

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο Διομήδης Άργους έγραψε ιστορία ολοκληρώνοντας αήττητη τους αγώνες της στην κανονική διάρκεια της Α1 χάντμπολ των ανδρών.
Οι «Λύκοι» νίκησαν 28-18 τον ΓΑΣ Κιλκίς στην 22η και τελευταία αγωνιστική και πέρασαν στα πλέι οφ πρώτοι με μόλις μία ισοπαλία και 19 νίκες που τους χάρισαν 39 βαθμούς. Είναι η πρώτη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα που το καταφέρνει από το 1990, οπότε και θεσπίσθηκε η Α1.
Ο Διομήδης μπαίνει στα πλέι- οφ με 20 βαθμούς, δηλαδή «αέρα» τεσσάρων βαθμών από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και μόλις με τρεις βαθμούς εξασφαλίζει μαθηματικά το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορίας του.
Ο προπονητής του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Τα παιδιά έδειξαν συγκέντρωση. Όλοι πλέον έχουμε στο μυαλό μας την Τετάρτη. Κάθε ματς είναι κλειδί για τα πλέι- οφ. Ξέρουμε πολύ καλά ότι είμαστε φαβορί και πρέπει να το αποδείξουμε, αλλά και να το διαχειριστούμε. Η ανταμοιβή όλης της χρονιάς δεν είναι το ρεκόρ, αλλά το πρωτάθλημα. Ωστόσο χαιρόμαστε πολύ που συμμετείχαμε σε αυτό. Ήταν κάτι μοναδικό»
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 18-28
Τα δεκάλεπτα: 3-2, 4-9, 9-12 (ημχ.), 13-17, 15-23, 18-28
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Νίκος Γεωργιάδης): Κωτανίδης, Γκιντίδης 1, Κυπραίος 1, Μέτσης 4, Λασκάκης, Δεληγιάννης 3, Σισμανίδης 1, Δημάκης 1, Σκάρλος, Γουγλίδης 1, Καπλακίδης, Μέγκας 4, Γοκατζόγλου 1, Γρηγοριάδης 1.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 6, Μεγαλοοικονόμου 4, Κρεμαστιώτης 1, Πασσιάς, Πριόβολος 2, Μάλλιος 1, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός 8, Σαμαράς, Σπέντζος, Ελευθερίου, Ουρόσεβιτς 2, Τάσκοβιτς 3. 
Διαιτητές: Κατσίκης- Μίχαηλίδης, δίλεπτα: 4-2, πέναλτι: 4/4-2/3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου