Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ματς-φωτιά στη Νίκαια

Πηγή: http://www.gazzetta.gr
Πρεμιέρα του β' γύρου το Σάββατο (2/2) και η 12η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ των ανδρών ρίχνει και πάλι τα φώτα της στη Νίκαια, εκεί όπου ο Ιωνικός υποδέχεται τον Φίλιππο, στο ντέρμπι των ουραγών.Λίγο πολύ τα πράγματα στην κορυφή δείχνουν να έχουν ξεκαθαρίσει από νωρίς. Εκείνο που ενδιαφέρει περισσότερο, όσο το πρωτάθλημα φτάνει προς το τέλος του είναι οι ομάδες που θα κερδίσουν τη μάχη για την παραμονή.
Μπερδεμένα ακόμη τα πράγματα στην «ουρά», με τους Πανελλήνιο, Φίλιππο Άρη ΧΑΝΘ, αλλά και τον Φοίβο να βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, κυνηγώντας τους βαθμούς, κυρίως στα μεταξύ τους ματς, που θα τους βγάλουν από τη δύσκολη θέση.
Ο Άρης Νικαίας δίνει ένα ακόμη δύσκολο τεστ στην προσπάθεια που κάνει και μετά τη μεγάλη νίκη επί του Πανελληνίου την προηγούμενη αγωνιστική θα βρει απέναντί του τον Φίλιππο Βέροιας. Κατώτεροι των προσδοκιών οι ερυθρόλευκοι έχουν σημειώσει μόλις δύο νίκες σε 11 αγώνες και κινδυνεύουν άμεσα.
«Είναι σημαντικό παιχνίδι. Έχει ανέβει το ηθικό του Άρη μετά την νίκη του επί του Πανελληνίου. Είναι μια ομάδα που την αδικεί η βαθμολογική της θέση. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς», σχολίασε ο προπονητής των Βεροιωτών Κύρος Σαράφης. Ο τεχνικός του Άρη Τάκης Μελετάκος από την πλευρά του τόνισε: «Είναι δύσκολο ματς. Συνεχίζουμε να έχουμε προβλήματα τραυματισμών τα οποία καλούμαστε να ξεπεράσουμε, όπως και την κούραση, αφού σε τρεις ημέρες θα δώσουμε δεύτερο πολύ κρίσιμο ματς. Και οι δύο ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες».
Από υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος ξεχωρίζει η αναμέτρηση του ΓΑΣ Κιλκίς κόντρα στον Πανελλήνιο, που καίγεται με τη σειρά του για τους βαθμούς. Ο Δούκας υποδέχεται στο Δαΐς τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, ενώ ο πρωτοπόρος Διομήδης δεν ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στον Αερωπό.
Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και θα κυνηγήσει το διπλό και πάλι στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη ΧΑΝΘ, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται στο κλειστό της Μίκρας το Φοίβο.
Το πρόγραμμα
16:00, ΑΣΕ Δούκα- Ποσειδών Λουτρακίου (Καραπάνος- Χρόνης, Κορρές)
18:00, Διομήδης Άργους- Αερωπός Έδεσσας (Βέργος- Αβράμης, Αντωνόπουλος)
18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- Πανελλήνιος (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Παρτεμιάν)
18:00, Άρης Νίκαιας- Φίλιππος Βέροιας (Τσάκωνας- Μερτινιάν, Κυριακούλιας)
18:00, ΧΑΝΘ- ΑΕΚ (Μπουγιάκας- Χατζηπαναγιωτίδης, Ζέρβας)
20:00, ΠΑΟΚ- Φοίβος Συκεών (Κάργατζης- Λινάρδος, Βλάχος)
Η Βαθμολογία (σε 11 ματς)
1. Διομήδης Άργους 21
2. ΑΣΕ Δούκα 18
3. ΠΑΟΚ 18
4. ΑΕΚ 18
5. Αερωπός Έδεσσας 11
6. Ποσειδών Λουτρακίου 10
7. ΓΑΣ Κιλκίς 10
8. Φοίβος Συκεών 8
9. ΧΑΝΘ 6
10. Αρης Ν. 6
11. Φίλιππος Βέροιας 4
12. Πανελλήνιος 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου