Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Αγώνας διαφήμιση στην Πάτρα με νικήτρια την Ακαδημία των Σπορ επί του Ιωνικού

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Ακαδημία των Σπορ Πάτρας μέσα στο Κουκούλι παρουσία 300 περίπου φιλάθλων που παρακολούθησαν έναν αγώνα (πραγματική διαφήμιση για το άθλημα) με σκορ 30-27 επί του Ιωνικού Ν.Φ., ενός επίδοξου αντιπάλου που είχε βλέψεις για το πρωτάθλημα, θέτοντα τον έτσι η Πατρινή ομάδα εκτός τροχιάς ανόδου. Ο αγώνας είχε πολλές εναλλαγές και ανατροπές στο σκορ, πότε η μία ομάδα περνούσε μπροστά και πότε η άλλη. Η Ακαδημία πήρε το προβάδισμα στο α΄ ημίχρονο με 13-11, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά δυνατά στο β΄ ημίχρονο εκμεταλλεύτηκαν τα επιπόλαια λάθη των γηπεδούχων και βρέθηκαν στο 50΄ να προηγούνται με 24-27.Το time out που πήρε όμως ο προπονητής των πρασίνων Γιάννης Παπαγιαννόπουλος στο 50΄, η αλλαγή που έκανε στην άμυνα με τους Δ. Καλούδη και Δ. Παπαπαύλου, η εμφάνιση του τερματοφύλακα Τ. Διαμαντόπουλου που δεν δέχθηκε γκολ το τελευταίο 10λεπτο, σε συνδυασμό με τις λάθος επιλογές στην άμυνα από πλευράς Ιωνικού, έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους μαζί με την παρότρυνση των φιλάθλων τους (ήταν πράγματι ο όγδοος παίκτης τους) να κάνουν την μεγάλη ανατροπή, να σημειώσουν έξι γκολ χωρίς να δεχτούν κανένα και να σημειώσουν μια μεγάλη και δίκαιη νίκη.Ο Α. Παπαγιαννόπουλος με τα 13 γκολ που σημείωσε δίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί ο MVP του αγώνα, ξεσήκωσε την κερκίδα που όρθιοι παρακολούθησαν ειδικά το τελευταίο 10λεπτο. Στο τέλος του αγώνα νικητές και ηττημένοι καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους στο κέντρο του γηπέδου για θέαμα που πρόσφεραν.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ(Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ):Τ. Διαμαντόπουλος, Παπαπαύλου, Σακελλαρόπουλος 4, , Τριανταφύλλου, Παναγιωταρόπουλος , Τρουπής 8, Δεμίρης 1, Μακρυδάκης, Αλ. Παπαγιαννόπουλος 13, Σ. Παπαγιαννόπουλος 1, Καραβανίδης, Κ. Διαμαντόπουλος 3, Κοκοής, Κολλιόπουλος, Σταθόπουλος, Καλούδης.
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.(Μ. ΔΑΝΙΗΛΟΣ):Χαραλαμπάκης, Σάσσος 5, Μπίλος Ι. 6 και Κ. 4, Κοροβέσης 2, Εμμανουήλ, Τοίτος, Παπαδιονυσίου, Αντωνόπουλος 4, Κασαπίδης, Μπιτόπουλος 3, Παπαδόπουλος, Ζευγούλας 3.
Διαιτητές Βήτας-Σκλαβενίτης
Τα 10λεπτα: 4-3, 6-9, 13-11,,19-21,24-27,30-27
Δίλεπτα 8-3 Πέναλτι 1/1 και 2/2

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε για τον αγώνα:
"Είμαι 33 χρόνια στο άθλημα δεν έχω ξανά συναντήσει τέτοιες ανατροπές στο σκορ και μια καυτή κερκίδα που θα ζήλευε κάθε γηπεδούχος. Ξαναφέραμε τους Πατρινούς στο γήπεδο και αυτό λέει πολλά για εμάς. Δεν έχω ασχοληθεί μέχρι σήμερα με την διαιτησία και ούτε θέλω να το κάνω, αλλά δεν μπορώ να μην εξάρω την διαιτησία Αθηναίων διαιτητών που μας σφύριξαν με μια Αθηναϊκή ομάδα μέσα στην έδρα μας, ειδικά για το τελευταίο 10λεπτο που μας έπαιξαν αυστηρά 50-50. Τέλος ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για την κόσμια παρουσία και την ενίσχυση που μας έδωσαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου