Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Τουρνουά προμίνι-μίνι από τις Ελπίδες Πάτρας (pics)

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
 
Νέα προσπάθεια από τις δραστήριες Ελπίδες Πάτρας και το τμήμα μίνι – σούπερ μίνι με μικρό τουρνουά δημοτικών σχολείων γ΄ δ΄ τάξης 5Χ5 αυτή την φορά την Κυριακή που μας πέρασε στο κλειστό γυμναστήριο. Οι προπονητές ανάπτυξης του συλλόγου μετά από πρόσκληση σε τρία δημοτικά σχολεία παρακίνησαν τους μικρούς αθλητές να παίξουν σε μικτές ομάδες με το τμήμα μίνι – σούπερ μίνι και να διασκεδάσουν με το χάντμπολ.
Τα παιδιά βρήκαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ταλέντο τους στο όμορφο αυτό άθλημα υπό το βλέμα πολλών γονέων που δήλωσαν ικανοποιημένοι από την οργάνωση και την αγάπη προς τα παιδιά των προπονητών των Ελπίδων. Ο υπεύθυνος ανάπτυξης Στάθης Μπουρδόπουλος δήλωσε ότι στην παρούσα φάση που το αγαθό του
αθλητισμού δοκιμάζεται, είναι ένα στοίχημα για εμάς να παλέψουμε να κρατήσουμε το επίπεδο ψηλά και να δίνουμε ευκαιρίες έκφρασης μέσα από αυτό στα παιδιά.
Ακόμα τόνισε ότι παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τα έξοδα αποστολής της ανδρικής ομάδας στους αγώνες εκτός έδρας, η ομάδα μας έπαιξε κανονικά και τον τελευταίο της αγώνα στην Αθήνα με νικηφόρο μάλιστα αποτέλεσμα.
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί σε πείσμα των δύσκολων καιρών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου