Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Γ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ Γιορτή με πολλές βραβεύσεις

Πηγή: http://www.haniotika-nea.gr
Την ετήσια εκδήλωση-γιορτή διοργάνωσε πριν λίγες ημέρες ο Γ.Σ. Χανίων, η οποία εκτός από διασκέδαση περιελάμβανε και πολλές βραβεύσεις. 
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου (ο οποίος στη φετινή πρώτη του παρουσία σ' Εθνική κατηγορία χάντμπολ τα πάει πολύ καλά) τίμησε τα παιδιά της ομάδας μίνι, αλλά και αυτά της παμπαίδων, για την πολύ καλή παρουσία που είχαν στις περυσινές διοργανώσεις, όπως επίσης τους τέσσερις νεαρούς διεθνείς που έχει ο Γ.Σ. Χανίων (Παπαδάκης, Ταζές με την εθνική παμπαίδων και Λαδάκης, Αποστόλου με αυτήν των παίδων).
Ακόμη, για τις εξαιρετικές σχολικές του επιδόσεις βραβεύθηκε ο Ταζές, ενώ αναμνηστικές πλακέτες δόθηκαν στους χορηγούς του συλλόγου (ΑΝΕΚ Lines και οικογένεια Μπόβαλη -Hotel 'Santa Elena') για την πολύτιμη προσφορά τους.


Τέλος, ο σύλλογος τίμησε και τρεις από τους αθλητές που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στο Χανιώτικο χάντμπολ, τους Νίκο Κρασουδάκη, Μανώλη Μπιτσάκη και Γιώργο Τζομπανάκη.
ΠΑΛΙ ΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ: Δυστυχώς ο Γ.Σ. Χανίων θα παίξει -στις 2/3- το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Έσπερο Καλλιθέας (που θα κρίνει και την 1η θέση) χωρίς να έχει μεσολαβήσει επίσημο παιχνίδι, αφού το αυριανό με τον Α.Ο. Αλκυών Δρεπάνου θα το πάρει... στα χαρτιά, μετά την παραίτηση του Πελοποννησιακού συλλόγου από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου