Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ανάσα για ΧΑΝΘ, δυσκολεύει του Άρη Νικαίας

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από ΣΤΑΘΗ ΠΑΠΑΧΑΡΤΟΦΥΛΗ 
Διέλυσαν τα «σύννεφα» πάνω από τον... ουρανό της ΧΑΝΘ μετά την σημαντική νίκη της με 23-22 στην έδρα του Άρη Νίκαιας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης πλέον να ξεφεύγει για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα τα περιθώρια για τον Άρη στένεψαν επικίνδυνα, αφού από τις ομάδες που είναι υποψήφιες για τον υποβιβασμό έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα και καλείται πλέον να κάνει την υπέρβαση για να σώσει τη χρονιά.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στο τελευταίο δίλεπτο με τους Λάππα και Σπυρόπουλο να πραγματοποιούν το 21-23 με δύο τέρματα στο 59' και 59:45 με τον Μπουκοβίνα ενδιάμεσα να αποκρούει σουτ των γηπεδούχων. Ο 18χρονος τερματοφύλακας της ΧΑΝΘ ξεκίνησε βασικός και τελείωσε το ματς με εξαιρετικές εντυπώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως στις σημαντικές απουσίες των Τσαβδάρη, Βακάλη, Κεσίδη την τελευταία στιγμή προστέθηκε και ο Ανανιάδης που στο ζέσταμα αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έμεινε καθηλωμένος στον πάγκο, αλλά παρόλα αυτά η ΧΑΝΘ ήταν αποφασισμένη για το «διπλό». «Αφιερώνουμε την νίκη μας στον συναθλητή μας Δημήτρη Τσαβδάρη που τραυματίστηκε σοβαρά στο προηγούμενο παιχνίδι μας. Ελέγχαμε το ματς και ήμασταν συνέχεια μπροστά. Δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα, απλά έφυγε ένα μεγάλο άγχος», ήταν το σχόλιο του Κυριάκου Λάππα.
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΧΑΝΘ 22-23
Τα δεκάλεπτα: 2-4, 7-9, 11-12 (ημχ.), 14-16, 17-18, 22-23
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τάκης Μελετάκος): Ρηγάκης 3, Κουρής 1, Νιαρχάκος 1, Γρηγοράκης, Μαλανδρένιας, Καραστέργιος, Χατσίκας 5, Χρηματόπουλος, Μπουλούμπασης, Μανουσέλης 2, Μουρελάτος, Λεωνίδας 8, Κλημανόγλου 1, Μπελεχρής, Γραμματικόπουλος 1.
ΧΑΝΘ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Μπουκοβίνας, Σεϊρεκίδης 2, Δέσπος, Λοϊζος, Λάππας 6, Ανανιάδης, Σαρηγιαννίδης 5, Σπυρόπουλος 4, Παντελίδης, Κόντης 1, Κουρουμλίδης, Αργυρίου, Τάτσης 5, Κοκτσίδης, Παπαδόπουλος Π., Παπαδόπουλος Α.

Διαιτητές: Σκλαβενίτης- Βήτας, δίλεπτα: 3-2, πέναλτι: 1/1-4/4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου