Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Πηγή: http://www.handball.org.gr 
Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι ο 31ος τελικός του Κυπέλλου Ανδρών μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ Κέρκυρας την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 14:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τον ΟΤΕ TV.
Οι δύο ομάδες θα έχουν στην διάθεση τους από 30 ονομαστικές προσκλήσεις, ενώ οι υπόλοιπες ονομαστικές προσκλήσεις θα διατεθούν στις ακαδημίες χάντμπολ των τοπικών σωματείων.
Αρχική βούληση της Ομοσπονδίας, ήταν ο τελικός να διεξαχθεί σε γήπεδο που να μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια μεγάλο αριθμό φιλάθλων, καθόσον πεποίθηση της ΟΧΕ ήταν και είναι ότι τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να είναι γιορτή για το άθλημα. Η ΟΧΕ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια με συνεχόμενες συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, Δήμους, Περιφέρειες και Αστυνομικές διευθύνσεις περιοχών, ώστε να πραγματοποιηθεί ένας ασφαλής τελικός. Δυστυχώς αυτό δεν κατέστη τελικά δυνατόν. Προτάσσοντας λοιπόν πάνω από όλους και απ' όλα την ασφάλεια για τους αγωνιζόμενους, τους φιλάθλους και την προστασία του αθλήματος μας, αποφάσισε την διεξαγωγή του αγώνα στην Κέρκυρα. Σε ένα χαντμπολικό, οικείο νησί με παράδοση στο άθλημα μας. Σε έναν τόπο που υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το χάντμπολ και έχει αναλάβει με απόλυτη επιτυχία δύο φάιναλ- φορ Κυπέλλου Ανδρών το 2002 και το 2006. Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε σε ένα ζεστό και ασφαλές περιβάλλον να διοργανώσουμε έναν όμορφο τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου