Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΠΑΟΚ το ντέρμπι των γυναικών

Πηγή: http://www.handball.gr. Γράφτηκε από ΣΤΑΘΗ ΠΑΠΑΧΑΡΤΟΦΥΛΗ
Στην τελική ευθεία της σεζόν στις Γυναίκες ο ΠΑΟΚ αποδεικνύει ότι είναι ικανός να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος. Ο «δικέφαλος» του Βορρά νίκησε 15-14 την πρωτοπόρο της Α1 Γυναικών Νέα Ιωνία στην 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και μπήκε ξανά στο... κόλπο των δύο πρώτων θέσεων. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι μεταξύ των ομάδων της πρώτης τετράδας μετά από 4 ήττες και 1 ισοπαλία και ήρθε να τονώσει το ηθικό των παικτριών της ομάδας. Από την άλλη πλευρά η Νέα Ιωνία παρά την ήττα εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάληψη της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά φυσικά δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Το γκολ που έκρινε την συνάντηση σημείωσε η Προκοπίδου ένα λεπτό πριν το φινάλε. Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφίας Ναϊσίδου, τόνισε: «Χάσαμε από δικά μας λάθη. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο κι είμαστε μέσα στους στόχους μας. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ».
ΠΑΟΚ- Ν. ΙΩΝΙΑ 15-14
Τα δεκάλεπτα: 3-3, 5-6, 7-7 (ημχ.), 10-10, 11-13, 15-14
ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια): Ιωννίδου, Νούλα 2, Σμαρδέλη, Τραίκοβιτς, Ανθίτση, Τζέριτς, Μπίμπα 2, Χατζή, Λογδανίδου 5, Προκοπίδου 2, Βαφειάδου 2, Στρατάκη 2, Παυλίδου, Στάικου.
Ν. Ιωνία (Σοφία Ναϊσίδου): Μαυρογεώργη Δ., Μαυρογεώργη Ζ. 1, Μαυρογεώργη Ν. 1, Παπανικολάου 3, Χρονοπούλου 3, Μασμανίδου, Κοτσαμπουϊκίδου, Σλιάκοβα 4, Καλασνίκοβα, Χρύση, Κοντοστεργίου, Παπά 2, Ευκαρπίδου. Διαιτητές: Πατιός-Τσιάνας, Δίλεπτα: 3-3, Πέναλτι: 1/1-3/4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου