Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΟΚ: Πανελλήνιος, Κωνσταντινούπολη, Νορβηγία

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από ΣΤΑΘΗ ΠΑΠΑΧΑΡΤΟΦΥΛΗ
Το τρελό πρόγραμμα της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ συνεχίζεται, καθώς σήμερα αντιμετωπίζει στο κλειστό της Μίκρας (18:00) τον Πανελλήνιο στην πρεμιέρα της 14ης αγωνιστικής και την Πέμπτη αναχωρεί με τελικό προορισμό τη Νορβηγία.
Στο ματς με τον Πανελλήνιο ο ΠΑΟΚ είναι το απόλυτο φαβορί. Η αθηναϊκή ομάδα μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία και τον Ιανουάριο ενισχύθηκε με τον Ουρόσεβιτς για να πετύχει το στόχο της, ωστόσο ποιοτικά απέχει χιλιόμετρα από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο ο Στέλιος Υετίων δεν νοιάζεται για νίκη με τεράστια διαφορά, αλλά θα κοιτάξει πώς θα ξεκουράσει τους βασικούς παίκτες του, αφού έπεται το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Σάντεφιορντ στη Νορβηγία, για το Challenge Cup.
Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Πέμπτης αεροπορικώς για την Κωνσταντινούπολη, θα διανυκτερεύσει εκεί (με έξοδα της Turkish Airlines) και το πρωί της Παρασκευής θα πετάξει για Όσλο. Από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Σάντεφιορντ, που απέχει περίπου 110 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Νορβηγίας. Ο αγώνας με τη Σάντεφιορντ είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο και την Κυριακή η ομάδα θα πάρει το δρόμο της επιστροφής. Το βράδυ της Κυριακής θα διανυκτερεύσει και πάλι στην Κωνσταντινούπολη και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας.
Πηγή: www.paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου