Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Συνέχεια στις νίκες για την Ακαδημία

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Με την νίκη στις αποσκευές της έφυγε από το κλειστό του Καματερού η Ακαδημία των Σπορ Πάτρας με σκορ 25-30 επί της ομώνυμης ομάδος ταυτόχρονα με την λήξη του α΄ γύρου. Θεωρείται μεγάλη και δίκαιη νίκη που την κρατάει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα σε απόσταση αναπνοής από τους πρωτοπόρους που τις δίνει το δικαίωμα στο κόλπο της ανόδου.
Ο αγώνας κύλησε από την αρχή του παιχνιδιού με τους Πατρινούς να έχουν την πρωτοπορία έχοντας συνέχεια μια διαφορά ασφαλείας 4 γκολ, όπου οι γηπεδούχοι τα μείωναν στα 2, αλλά η διαφορά γρήγορα ξαναπήγαινε στα 4 γκολ. Μάλιστα οι παίκτες του Καματερού προσπάθησαν στο β΄ ημίχρονο να πάρουν ΄΄ κεφάλι΄΄ στο σκορ, παίζοντας ακόμη και τρία man to man, δεν τα κατάφεραν άνοιξαν την άμυνα τους, όπου το εκμεταλλεύτηκε κατάλληλα η Ακαδημία και αύξησε μάλιστα την διαφορά στο 53΄ σε έξι γκολ διαφορά.Εντυπωσιακός για κόμη μια φορά ο Ανδρέας Τρουπής σημείωσε πολύ όμορφα γκολ, ενώ το ίδιο εμφανίστηκε και ο Αλέξης Παπαγιαννόπουλος που ήταν το δίδυμο που ξεχώρισε στον αγώνα και έκαναν την διαφορά των δύο ομάδων.
Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε για τον αγώνα: "΄Εγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με παίκτες πολύ έμπειρους και από τις δύο ομάδες αντάξιο της ιστορίας τους που κουβαλούν ο καθένας ξεχωριστά. Το Καματερό έκαναν το λάθος που περιμέναμε να κάνει, έπεσε στην παγίδα μας, που έκανε ποιό εύκολο το έργο μας. Νομίζω ότι οι φίλαθλοι ευχαριστήθηκαν τον αγώνα και κυρίως τα μικρά παιδιά που τον παρακολούθησαν μιας και το Καματερό ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια δουλεύει με αυτά. . Εμείς όπως έχω ξανά τονίσει βλέπουμε κάθε αγώνα ως διασκέδαση και αυτό μας φτάνει, μιας και οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για το άθλημα."
ΚΑΜΑΤΕΡΟ(Λ. ΙΩΑΝΝΟΥ): Αντωνιάδης, Βασιλείου 1, Βαμβακάρης 1, Τσαγκούλης, Κλείτσικας 7, Αμανατίδης 4, Καμπουράκης 4, Μουλιάτος, Μπούτος, Κοντός, Βαμβακούσης 2, Ασλανίδης 2, Μηνιώτης 4, Σκουτέρης, Οικονόμου.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ(Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ):Τ. Διαμαντόπουλος, Παπαπαύλου 1, Σακελλαρόπουλος 5 , Παναγιωταρόπουλος , Τρουπής 9, Δεμίρης 3, Μακρυδάκης, Αλ. Παπαγιαννόπουλος 7, Σ. Παπαγιαννόπουλος 3, Κ. Διαμαντόπουλος 2, Κοκοής, Λαδάς.
ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ =25-30(10-14).
Τα 10λεπτα: 2-4,6-8,10-14,16-18,20-22,25-30.
Διαιτήτευσαν οι : Τσάκωνας-Φωκίτης.
Οι δίλεπτες αποβολές 4/9, τα πέναλτι 4/3 και 2/2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου