Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Πέρασε από τη Βέροια ο ΠΑΟΚ

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Την 12η νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών σημείωσε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επιβλήθηκε στην αυλαία της 15ης αγωνιστικής του Φιλίππου Βέροιας με 27-17. Ο «δικέφαλός» του Βορρά είχε τον τερματοφύλακα Κώστα Γουργούμη σε εξαιρετική ημέρα, ενώ πολύτιμες λύσεις από την περιφέρεια έδωσαν οι Χρήστος Τσάτσος και Παναγιώτης Αποστολίδης. Το παιχνίδι στιγμάτισαν οι δύο αποβολές για λογαριασμό των φιλοξενούμενων τις οποίες δέχθηκαν οι Κεσίδης και Τσάτσος με το δελτίο του πρώτου να κρατείται.
Συνθέσεις - Δηλώσεις
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΠΑΟΚ 17-27
Τα δεκάλεπτα: 4-5, 7-11, 8-15, 11-20, 15-24, 17-27 ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Κύρος Σαράφης): Αρβανιτίδης, Μιχαηλίδης, Δομπρής 3, Παντελίδης, Μάντζος 1, Δραγκόλας, Ζευγαρόπουλος, Κωστακίδης Θ. 1, Κωστακίδης Π. 1, Δάσκαλος 2, Ντόβας, Δινάλης, Παπαδόπουλος 9, Δέλιος, Ζλατάνος, Κορωνάς
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 3, Γουργούμης, Πίτσιος, Κοκκώνης 4, Αποστολίδης Π. 6, Ιλερής, Ορφανουδάκης, Πετρίδης, Τσακίρης 3, Τσάτσος 6, Καράγγελος 1, Τσίλης 1, Σεβαστίδης 2, Κεσίδης, Αποστολίδης Β. 1
Διαιτητές: Κατσάνος- Αγγελίδης, Δίλεπτα: 3-4, πέναλτι: 2/2-5/6
Κόκκινες: 46' Κεσίδης (γιατί γύρισε και χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης, ενώ η μπάλα παιζόταν στην άλλη πλευρά- κρατήθηκε δελτίο)
57' Τσάτσος (γιατί ανταπέδωσε χτύπημα από αντανακλαστική ενέργεια αντιπάλου- δεν κρατήθηκε δελτίο).
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων μίλησε στο PAOK24 για όσα έγιναν στο κλειστό "Δ Βικέλας"
"Δείξαμε χαρακτήρα παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες και την κακή διαιτησία. Πολύ κακή διαιτησία σε βαθμό παρεξηγήσεως. Δείξαμε καλή αμυντική λειτουργία, το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Μένει η σκιά για το κράτημα του δελτίου του Κεσίδη", σχολίασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε ότι "στα αγωνιστικά είμαστε ικανοποιημένοι και προχωράμε. Τα υπόλοιπα πρέπει να τα εξετάσουμε".
Επίσης σχολίασε στο PAOK24 ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης.
"Για αποφάσεις ακατανόητες των διαιτητών στερούμαστε τις υπηρεσίες ενός παίκτη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Είναι κρίμα, σε ένα ματς με τη διαφορά στα δέκα γκολ οι δύο διαιτητές να μη μπορούν να σταθούν στο ύψος τους. Μιλάμε για δύο διαιτητές που συνταξιοδοτούνται και παίζουν τα τελευταία τους παιχνίδια. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι θα κρατούσαν δελτία για δύο φάουλ μέσα στον αγώνα. Αναγνώρισαν το λάθος τους και για να το μετριάσουν επέστρεψαν το δελτίο του Τσάτσου. Θα κάνουμε ένσταση εντός 48ωρου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου