Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

"Ίδρωσε" η ΑΕΚ στην Κυψέλη

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από ΣΤΑΘΗ ΠΑΠΑΧΑΡΤΟΦΥΛΗTo μυαλό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα, φάνηκε σήμερα το απόγευμα πως είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ. Η Ένωση αν και ίδρωσε πήρε τη νίκη με 23-25 επί του Πανελληνίου στο κλειστό της Κυψέλης για τα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Aπό τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι «κιτρινόμαυροι» έδειχναν να έχουν το μυαλό τους κάπου αλλού, σαν να μην μπορούσαν να μπουν στο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο ομάδες να φτάσουν στο 4-4 στο 10′, με τους φιλοξενούμενους να κυνηγούν τον Πανελλήνιο στο σκορ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν διαφορά δύο τερμάτων στο 13′, ωστόσο προσωρινά Μπαλωμένος και Μπακαούκας την κάλυψαν (6-6). Η εξέλιξη του πρώτου μέρους δεν ήταν διαφορετική, με τον Πανελλήνιο να κρατάει την διαφορά μέχρι και το ημίχρονο, έχοντας το προβάδισμα στο σκορ με 11-19.
Στην επανάληψη, οι παίκτες της ΑΕΚ προσπάθησαν να ξυπνήσουν και να «¨καθαρίσουν» το ματς. Με τον Μπαλωμένο και τον Παπαδιονυσίου έκανε το 13-15, ενώ κρατούσε το προβάδισμα με 17-18 στο 46′. Ωστόσο ο Πανελλήνιος με ανατροπή έφτασε στο 21-19 στο 50′ και στη συνέχεια με τους Σαμαρά και Βασιλόπουλο, που δυσκόλεψαν αρκετά την αμυνα της ΑΕΚ ισοφάρισε σε 23-23 στο 54′. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν δραματικά, όμως ο εξαιρετικός στο φινάλε Μπαλωμένος και ο Μπακαούκας, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσαν το τελικό 23-25.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ- ΑΕΚ
Τα δεκάλεπτα:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Δημήτρης Σκάρλος): Τζανακάκης, Βασιλόπουλος, Σκοδριάνος, Δημήτρουλας, Πανταζής, Παπανίκος, Ξηρός, Σαμαράς, Παρασκευαϊδης, Μαυροφρύδης, Μπαρίκος, Αιβάζης, Σομπιρακούλ, Ζαφείρης, Ουρόσεβιτς, Δημητρόπουλος.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας, Γεωργιάδης, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος, Τσακνής, Συγγάρης, Κότσιρας, Οικονόμου, Αλβανός, Ναουμίδης, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου, Κουρέτας, Παπαδόπουλος, Χερουβείμ.
Διαιτητές: Βέργος- Αβράμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου