Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

«50-50 για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»

Δεν υπάρχει φαβορί στον τελικό Κυπέλλου του χάντμπολ μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, όπως τόνισαν στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 οι αρχηγοί των δύο ομάδων.
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι οι δύο φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου στο χάντμπολ, που θα διεξαχθεί στις 2 Μαρτίου. 
Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, τόσο ο αρχηγός της «Ένωσης», Χριστόφορος Μπακαούκας, όσο και ο ομόλογός του στον «Δικέφαλο του βορρά», Θοδωρής Πετρίδης ξεκαθάρισαν πως οι ομάδες τους έχουν μοιρασμένες πιθανότητες κατάκτησης του πρώτου τίτλου της χρονιάς. 
Αμφότεροι ευχήθηκαν να κυλήσουν όλα ομαλά στον μεγάλο τελικό, όπως πέρυσι στην Πάτρα και να μην υπάρξουν ακρότητες, όπως πριν δύο χρόνια στην Λαμία, γιατί διαφορετικά θα υπάρξει πισωγύρισμα στο άθλημα. 
Αναλυτικά, όσα είπαν οι Χριστόφορος Μπακαούκας και Θοδωρής Πετρίδης στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου»: 
Για τον τελικό μεταξύ των δύο ομάδων: 
Μπακαούκας: «Μπορεί μέχρι τον ημιτελικό του Κυπέλλου να μην είχαμε παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, όμως εκεί δεν είχαμε άλλα περιθώρια. Ένας ημιτελικός πρέπει να κερδηθεί  διαφορετικά πας για την άλλη σεζόν και χάνεις ένα στόχο σου. Δείξαμε στον Διομήδη Άργους πως για να μας περάσει, θα έπρεπε να μοχθήσει, όμως ήμασταν πολύ καλοί και –έστω και δύσκολα- πήραμε την πρόκριση. Ένας τελικός είναι πάντα αμφίρροπος, με τις πιθανότητες να είναι 50-50 για την κατάκτηση και πιστεύω πως ο καλύτερος θα το πάρει». Πετρίδης: «Και πριν λίγο καιρό είχαμε παίξει μεταξύ μας. Η αξία του ηττημένου δίνει μεγαλύτερη αξία στο νικητή. Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ ως ένα μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι φυσικά. Στον ημιτελικό κερδίσαμε την ΧΑΝΘ δύσκολα, καθώς πάντα είναι αμφίρροπα τα νοκ-άουτ ματς. Συμφωνώ κι εγώ με τον Χριστόφορο, πως είναι 50-50 οι πιθανότητες και θέλω να πιστεύω πως όλα θα είναι ήρεμα και θα πάνε καλά τα πράγματα». 
Για την απόφαση της ομοσπονδίας να διεξαχθεί με κόσμο ο τελικός: 
Μπακαούκας: «Νομίζω πως είναι θετικό σημάδι η απόφαση της ομοσπονδίας να υπάρχει κόσμος στον τελικό. Πρέπει να είναι εκεί οι φίλοι και των δύο ομάδων. Σίγουρα, τα γεγονότα στην Λαμία πριν δύο χρόνια είχαν αμαυρώσει τον κόσμο του χάντμπολ. Οι φίλοι και της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών και θα κυλήσουν όλα ήρεμα. Διαφορετικά θα κάνουμε μεγάλο πισωγύρισμα. Μακάρι να ξαναγίνει και στην Πάτρα, όπως πέρυσι, γιατί ήταν πολύ ωραίο γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα». 
Πετρίδης: «Δεν έχω κάποια προσωπική επιθυμία για το που να γίνει ο τελικός. Όντως, στην Πάτρα πέρυσι διεξήχθη ένας πολύ ωραίος τελικός. Δεν έχω πρόβλημα, όπου και να γίνει, εφόσον ληφθούν τα σωστά μέτρα. Όλη η Ελλάδα θα θέλει να δει τον τελικό με κόσμο στις εξέδρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου