Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Λύγισε ο ΑΣΕΔ στην Άγκυρα

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
 
Την ήττα με 29-23 από την Άνκαρα Σπορ στην Τουρκία γνώρισε ο Δούκας στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους «16» του Τσάλεντζ Καπ. Πλέον η πρωτοπόρος του Τούρκικου πρωταθλήματος έχει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ωστόσο τα έξι τέρματα δεν είναι απαγορευτική διαφορά για την ομάδα των εκπαιδευτηρίων, η οποία θα προσπαθήσει στον επαναληπτικό της άλλης εβδομάδας να ανατρέψει το σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Κρανάκη στάθηκε εξαιρετικά, ευρισκόμενη σε απόσταση αναπνοής (14-12) από την αντίπαλος της, αλλά στο δεύτερο δεν μπόρεσε να κρατήσει την ίδια απόδοση και η Άνκαρα κατάφερε να ανοίξει την «ψαλίδα» του σκορ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο βασικός τερματοφύλακας του Δούκα Γιώργος Γεωργιάδης δεν κατόρθωσε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, αλλά στον επαναληπτικό εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος.
ΑΝΚΑΡΑ ΣΠΟΡ- ΔΟΥΚΑΣ 29-23 (14-12)
ΑΝΚΑΡΑ: Τερνοβόι 8, Μποζκούρτ 7, Ορνέκ 5, Ντεμιρέζεν 4, Ερσίν 2, Γκνογιέβι 2, Μπιρκάν 1, Κάτκιν, Ντίρι, Ντογκάν, Γκουνάι, Κερέμ, Σαλίν, Ταιφούρ, Γιλμάζ, Ζάμαν.
ΔΟΥΚΑΣ: Ζαμπούνης 7, Μουντζουρίδης 6, Νικολαϊδης 3, Τόμπρος 3, Γκέρτσος 2, Τζηράς 2, Αργυράκης, Γεωργίου, Κλεώπας, Κοτελίδας, Μαγκαφουράκης, Μισαηλίδης, Ντούνης, Ρηγάτος, Στουμπής, Ζαλώνης.
Διαιτητές: Ντι Ντομένικο- Φορνασιέρ (Ιταλία), παρατηρητής: Ασγκάροφ (Αζερμπαϊτζάν), δίλεπτα: 6-6, πέναλτι: 1/1-2/3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου