Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Λύγισε στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο ΠΑΟΚ

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από ΣΤΑΘΗ ΠΑΠΑΧΑΡΤΟΦΥΛΗ 
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πάλεψαν σαν λιοντάρια απέναντι σε μία ανώτερη ομάδα ωστόσο ηττήθηκαν με 31-32 από τη νορβηγική Ρούναρ στη Μίκρα και έτσι το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι σταμάτησε στο γύρο των "16" του Challenge Cup.
Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ελπίδες πρόκρισης απέναντι στους Νορβηγούς μετά το 36-26 του πρώτου αγώνα, ωστόσο ήθελε την ευρωπαϊκή νίκη για λόγους γοήτρου. Μπροστά σε 400 θεατές στη Μίκρα είχε ένα φύσκολο πρώτο μέρος με αρκετά χαμένα τετ α τετ, αλλά και τους πανύψηλους Νορβηγούς να βρίσκουν λύσεις με αιφνιδιασμούς και σουτ από την περιφέρεια αποκτώντας προβάδισμα με 15-19. 
Στο δεύτερο μέρος η άμυνα του ΠΑΟΚ βελτιώθηκε κατακόρυφα, ο Κώστας Γουργούμης έκανε
μεγάλες αποκρούσεις, και ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε, αλλά και πέρασε μπροστά για πρώτη φορά στο 47:00 με 27-26. Τα τελευταία δύο λεπτά ήταν δραματικά, με τον Τσακίρη να αστοχεί σε πέναλτι στο 58:44 μετά από πέντε εύστοχα, τον Τσάτσο να αστοχεί στην τελευταία επίθεση, 6 δεύτερα πριν το τέλος, και τους Νορβηγούς να "κλέβουν" τη νίκη με τον Ρίβεσγιο στο τελευταίο δευτερόλεπτο
Τα δεκάλεπτα: 6-6, 9-12, 16-19, 21-23, 28-27, 31-32
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Ζάγκας, Παλάσκας 4, Γουργούμης, Κοκώνης 5, Αποστολίδης Π. Ορφανουδάκης, Πετρίδης 4, Τσάτσος 7, Καράγγελος, Τσίλης 2, Σεβαστίδης 1, Κεσίδης, Τσακίρης 8, Αποστολίδης Β., Πίτσιος, Περβανάς
Ρούναρ: Αμπολάντε 1, Γκλέμινγκ, Χάνσεν, Γιόχανσον 6, Λίντελ 7, Νίλσεν 8, Νόνσταλ 2, Πάτρικσον 1, Ρίβεσγιο 6, Τρέβλαντ 1, Βέουμ.
Δίλεπτα: 4-1, Πέναλτι: 5/6 - 2/4
Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων, μίλησε για τον τρόπο που χάθηκε το ματς με τη Ρούναρ στο τελευταίο δευτερόλεπτο.
"Θέλαμε τη νίκη. Παλέψαμε για όσο μας το επέτρεπαν οι δυνάμεις μας και έχω την αίσθηση ότι κάναμε ένα τίμιο αγώνα. Δεν αποφύγαμε κάποια λάθη στο τελευταίο λεπτό και η Ρούναρ που είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, δεν συγχωρεί. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία ευρωπαϊκή νίκη, δεν το καταφέραμε και προχωράμε. Μπροστά μας είναι ο τελικός και από τη Δευτέρα μας περιμένει σκληρή δουλειά, ώστε να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι", τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, στο PAOK24.
Πηγή:www.paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου