Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ηλικιακά: Αποτελέσματα, συνθέσεις

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
8 στα 8 οι Πρωταθλητές, και τυπικά πρώτοι στην ΕΣΧΑ (ΑΣΕΔ - Ιωνικός 30-17)
Οπως αρμόζει έκλεισαν οι Πρωταθλητές Ελλάδας τη φάση του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΧΑ. Πέτυχαν την 8η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες με 30-17 επί του Ιωνικού, φυσικά τερμάτισαν στην κορυφή με το απόλυτο (243-166 τα γκολ) και περιμένουν πλέον την κλήρωση του ημιτελικού τους ομίλου (ως πρώτοι στη Νότια περιφέρεια) στο δρόμο για την πρόκριση στο Final 6 και την υπεράσπιση του πανελλήνιου τίτλου που κατέκτησαν πέρσι στη Δράμα.
Παρά τις απουσίες (Μπραουδάκης Ν., Μπάγιος) και τον τραυματισμό του Αραπακόπουλου στο 
ζέσταμα, οι έφηβοι του ΑΣΕΔ - με την προσθήκη πέντε αξιόλογων παίδων (τρεις απ' αυτούς θα μετάσχουν τις προσεχείς ημέρες με την εθνική ομάδα στους Μεσογειακούς) - έκαναν ένα ποιοτικό β' μέρος (16-6 το επιμέρους σκορ, 7-0 από το 50΄ ως τη λήξη) με αξιόπιστη αμυντική λειτουργία και αυτοματισμούς στην επίθεση.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 5-4, 10-7, 14-11 (ημ.), 19-12, 23-17, 30-17
ΠΕΝΑΛΤΙ: 1/2-1/3 - ΔΙΛΕΠΤΑ: 1-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΚΑΡΑΤΖΙΝΑΣ - ΦΩΚΙΤΗΣ

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (ΣΤΡΑΒΟΜΥΤΗΣ): ΜΥΛΩΝΑΣ 3, ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ 2, ΚΑΝΑΚΗΣ 3, ΚΟΝΤΟΣ, ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ 4 (0/1), ΦΙΛΙΠΠΟΥ 2, ΠΑΝΤΑΖΗΣ 2, ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ (Τ/Φ), ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ 7 (1/1), ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ Δ. (Τ/Φ), ΜΩΡΑΪΤΗΣ 6, ΚΟΡΔΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ 1.
ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗΣ): ΓΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ 3, ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΕΖΥΡΗΣ (0/2), ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 4 (1/1), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 3, ΣΕΒΔΙΚΙΑΛΗΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ 1, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 3, ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ (Τ/Φ), ΚΕΔΕΡΗΣ Π. 2, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 1, ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ.
www.ased.gr

Βαθμολογία
α/α Σωματείο Βαθ. Αγ. 
1 Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ 16 8
2 ΔΙΚΕΑΣ 8 7
3 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ 7 7
4 ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ. Ν.Φ. 4 8
5 Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ 3 8
 
Χάντμπολ Παίδων: Νίκη και στο Κερατσίνι για το...τρένο, 23-34 τον Ολυμπιακό Κερατσινίου!
Ακόμη μια νίκη σημείωσε η ομάδα παίδων του Σάσα Ζιβουλοβιτς, κερδίζοντας αυτή τη φορά εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Κερατσινίουμε σκορ 23-34.
Η νίκη αυτή ήταν η 9η φετινή για τον ΑΣΕΔ, στα 9 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα περιμένοντας να κατακτήσει αήττητος ακόμη έναν τίτλο της ΕΣΧΑ εφόσον κερδίσει εκτός έδρας και τον ΓΑΣ Καματερού την τελευταία αγωνιστική...
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 3-6 , 4-13 , 6-21 (ημ) 10-27 , 15-31 , 23-34
ΠΕΝΑΛΤΙ: 5/6 - 1/2
ΔΙΛΕΠΤΑ: 1-3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΛΕΦΑΚΗΣ - ΚΑΡΑΤΖΙΝΑΣ
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (ΖΙΒΟΥΛΟΒΙΤΣ): ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ 2, ΠΑΝΟΥ 1, ΣΤΕΦΑΝΙΤΣΗΣ 6, ΜΩΡΑΪΤΗΣ Μ. 3, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ 5, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ 4, ΖΙΒΟΥΛΟΒΙΤΣ 7, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ , ΠΑΠΠΑΣ 2, ΚΑΛΛΗΣ 3, ΜΩΡΑΪΤΗΣ Ν., ΖΕΠΟΣ 1, ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ (Τ/Φ), ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (Τ/Φ).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΚΟΥΛΑΚΑΡΗΣ): ΣΑΒΒΑΚΗΣ 1, ΜΠΑΛΤΑΔΟΥΡΟΣ 6, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ 1, ΤΣΙΜΗΣ, NDREU 6, ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ 1, ΣΑΜΑΡΑΣ 8, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΣΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ 1, ΣΑΡΡΗΣ.
 

www.ased.gr
Τα αποτελέσματα

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 10-00 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 23-34 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ - ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 25-29
Βαθμολογία
α/α Σωματείο Βαθ. Αγ. 
1 Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ 18 9
2 Γ.Α.Σ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 14 9
3 Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ 10 9
4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ. 8 9
5 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ 4 9
6 ΘΡΙΑΜΒΟΣ 0 9

Α όμιλος
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΕΚ52-25
www.aek-live.gr

Τα αποτελέσματα
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΔΙΚΕΑΣ 24-44
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 31-11
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΕΚ 52-25

Α ΟΜΙΛΟΣ Τέρματα Αποτελέσματα 
α/α Σωματείο Βαθ. Αγ. Υπέρ Κατά Διαφ. Νίκες Ισοπ. Ηττες Μηδ.
1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 18 9 347 198 149 9 - - 

2 ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 16 9 311 181 130 8 - 1 
3 ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 10 9 267 204 63 5 - 4 

4 ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 6 9 239 282 -43 3 - 6 
5 ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 2 9 163 321 -158 1 - 8 
6 ΑΕΚ 2 9 167 308 -141 1 - 8
ΑΟΠ: Άνετο πέρασμα από το Νευροκόπι
Τρίτο διαδοχικό παιχνίδι και τρίτη διαδοχική νίκη σε διάστημα δέκα ημερών για τα κορίτσια της ομάδας του Α.Ο Προσοτσάνης απέναντι στην ομάδα του Νευροκοπίου, με σκορ 23-30. Το παιχνίδι που διεξήχθη στο Νευροκόπι, αφορούσε την κατηγορία των Νεανίδων, όπου και τυπικά πλέον οι νεανίδες του Α.Ο. Προσοτσάνης κατέκτησαν την πρώτη θέση στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Ο Α.Ο. Προσοτσάνης, με τον αέρα των πρόσφατων νικών του, μπήκε στο ματς πιο χαλαρά σε σχέση με τα κορίτσια του Νευροκοπίου και αυτό αποτυπώθηκε στο σκορ με το οποίο έκλεισε και το ημίχρονο με την Προσοτσάνη να προηγείται με 9-12.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Α.Ο.Π έβγαλε περισσότερο πάθος και τρέξιμο, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και η ψαλίδα στο σκορ άνοιξε αρκετά χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στη γηπεδούχο ομάδα με το 23-30 να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.
Ακρίτες Νευροκοπίου: Παπαδοπούλου Μ.8, ΣωτηροπούλουΣ.1, Κοπανέλου Δ., Αμβροσιάδου Δ.5, Λαζαρίδου Ν., Αγαπίδου Σ., Ελευθεριάδου Ι.2, Κεσοπούλου Λ.3, Σαρνταρίδου Μ.4, Σέγκου Δ..
Α.Ο.Προσοτσάνης (Κιάκος Γ.): Αθανασιάδου Π. 1, Πέγιογλου Ι. 2, Παπαδοπούλου Σ., Παύλου Μ. 8, Λαζαρίδου Μ.4, Τόσκα Χ., Σμυρλή Μ.1, Στουγιαννίδου Χ. 13, Στάμου Ουρ, Πολίτη Αι.1, Καραμούδα Μ.1, Λάλα Ε., Παπαδοπούλου Αν., Κεπεσίδου Μ.2.
Διαιτητές: Στυλιανίδου-Παρασκευούδης
http://aoprosotsanis.yzi.me/ 
ΑΕ Πανοράματος: Ισοπαλία των παγκορασίδων με Αξιούπολη
Αν και έπαιξε καλύτερο χάντμπολ, η ομάδα των παγκορασίδων δεν μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ και αρκέστηκε στην ισοπαλία 13-13 με την Αξιούπολη.
Ντέρμπυ με τα όλα του στο τέλος το παιχνίδι, κρίθηκε κυρίως στην κούραση των αθλητριών της ΑΕΠ που στο τελευταίο πεντάλεπτο έκαναν βιαστικές επιλογές και έδωσαν τη δυνατότητα στον αντίπαλο να ισοφαρίσει. Η έλλειψη αλλαγών αλλά και καθοδήγησης από τον πάγκο επηρέασε σαφώς την εξέλιξη του αγώνα. Όμως προβληματίζει η διακοπή της ανοδικής πορείας της ομάδας μέχρι και πριν τα Χριστούγεννα. Η ομάδα αυτή έχει τις δυνατότητες να ξεχωρίσει αρκεί να το προσπαθήσει (όπως το έκανε μέχρι τώρα)

ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ: Σιδεροπούλου, Καλαπούτη 2, Χριστοδουλίδου 7, Κένζυ-Τζιάτζιου Μ. 2, Ζιώγα 2, Τερεκίδου, Κοντίνο, Σπανού, Σπανδωνίδου, Βασιλού, Τολούδη.
Φυσιολογική ήττα για τις κορασίδες
Έχασαν με 24-32 από το Κιλκίς οι κορασίδες μας την Κυριακή 3/2 στη Μίκρα.

http://www.aeppanorama.gr/
 
Φιλώτας: ΑΓΩΝΑΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 
Ήττα στη τελευταία αγωνιστική των Νεανίδων για την ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ. από τον Φ.Σ Αρίων με σκορ 18-26 στον αγώνα που διεξήχθη στο ΔΑΚ Αμυνταίου την Κυριακή. Σε γενικές γραμμές ήταν ένας ωραίος αγώνας, με ωραίες μονομαχίες και τετ α τετ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Η φιλοξενούμενη ομάδα του Αρίωνα ξεκίνησε πολύ δυνατά το πρώτο δεκάλεπτο βρίσκοντας όλα τα κενά στην άμυνα του Φιλώτα μετατρέποντας τα σε γκολ κερδίζοντας έτσι μια διαφορά ασφαλείας 5 γκολ. Ο Φιλώτας εγκλωβίζοντας τα σουτ του σε κλειστές γωνίες, δεν είχε ιδιαίτερα αποτελέσματα στην επίθεση παρά μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο του ημιχρόνου όπου άνοιξε την επίθεση του και κλείνοντας τις τρύπες στην άμυνα του κατάφερε να μειώσει την διαφορά στο 10-12. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η εμφανής κόπωση των γηπεδούχων τις αποδιοργάνωσε εντελώς κάνοντας κακές επιλογές στην επίθεση ακόμα και στους αιφνιδιασμούς. Οι φιλοξενούμενες δεν σταμάτησαν λεπτό να επιδιώκουν την νίκη επιβάλλοντας τον ρυθμό τους στο παιχνίδι. Έτσι χωρίς ιδιαίτερες ανατροπές έληξε ο αγώνας με την ομάδα του Αρίωνα να κερδίζει το ροζ φύλλο του αγώνα με τελικό σκορ 18-26. 
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες του για την συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα νεανίδων και τις προτρέπει να μην απογοητεύονται εύκολα και να συνεχίσουν ποιο εντατικά την δουλειά τους ενόψει της συμμετοχής τους στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου από την νέα χρονιά. 
Τέλος επιθυμεί ευχαριστήσει τους διαιτητές του αγώνα Δεληγιαννίδη Β. από τον Φιλώτα και Κοτζαφίλιου Κ. από την Πτολεμαΐδα για την διαιτησία του αγώνα. 
Συνθέσεις ομάδων: 
Φιλώτας Μ.Π.Σ: (Λιότσκα Θ. – Κούπας Δ.) Σουμτάκη Ι. (ΤΦ), Τολούδη Ε. (9), Κούπα Ι. (1), Πιχτράκη Γ., Στρατάκη Ε. (3), Παραστατίδου Σ., Γεωργούση Ε., Κεβρεκίδου Δ. (3), Τσαχάκη Μ., Παπαδοπούλου Α. (2), Κιλίκη Α., Τριανταφυλίδου Κ.
Πέναλτι: 0/3 Δίλεπτες: 4 
Φ.Σ Αρίων Πτολεμαίδας: (Παπουλίδης Ι. – Φυραρίδης Χ.) Νίκου Α., Γκέκα Θ., Χατζηνικολάου Μ., Ξανθοπούλου Β., Παχτσαλίδου Δ., Παπαδοπούλου Μ., Καραστογιάννη Α., Τσεμπερλίδου Ε., Βερικόκου Β., Καραϊσκου Αικ., Βλάχου Μ., Δημητριάδου Ε. 
Πέναλτι: 1/2 Δίλεπτες: 4 
Δεκάλεπτα: 1-6, 6-11, 10-12 & 11-18, 12-23, 18-24. 
Φιλώτας: ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 
Όχι τόσο εύκολη ήττα όσο δείχνει το τελικό σκορ, για την ομάδα των παγκορασίδων του Φιλώτα Μ.Π.Σ από τον Φ.Σ Εθνικό Κοζάνης με σκορ 17-26 στον αγώνα που έγινε την Κυριακή στο ΔΑΚ Αμυνταίου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
«Παγωμένος» μπήκε ο Φιλώτας στο γήπεδο με το εναρκτήριο σφύριγμα απέναντι σε ένα πιο καλά προετοιμασμένο Εθνικό. Κακή άμυνα, άστοχα σουτ, ασυντόνιστη επίθεση και έλλειψη θέλησης ήταν τα βασικότερα χαρακτηριστικά του Φιλώτα σε σχέση με έναν αποφασισμένο Εθνικό με πείσμα για την νίκη, πολύ καλή οργάνωση σε επίθεση-άμυνα και καλά ολοκληρωμένες φάσεις. Το αποτέλεσμα ήταν οι γηπεδούχος να βρίσκεται συνεχώς πίσω στο σκορ και οι φιλοξενούμενες να έχουν επιβάλει ατάραχες τον ρυθμό τους διαμορφώνοντας το τελικό 17-26. 
Το Δ.Σ του συλλόγου υπενθυμίζει ότι τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα για το πρωτάθλημα και επιθυμεί οι νεαρές παίκτριες του να εντατικοποιήσουν τους ρυθμούς τους στην προπόνηση δείχνοντας πείσμα και θέληση για την επίτευξη του στόχου που έχουν θέσει για το καλοκαίρι. 
Τέλος ευχαριστεί τον διαιτητή του αγώνα Λαζαρίδη Λ. για την πολύ σωστή διεξαγωγή του αγώνα. 
Σύνθεση Φιλώτα Μ. Π. Σ.: ( Λιότσκα Θ. – Κούπας Δ.) Ελευθερίου Μ., Ζαρογιάννη Ζ. (3), Τετεδάκη Χ. (ΤΦ), Στρατάκη Ε. (2), Τραγαράκη Ε. (1), Κιοσέ Μ., Φουδούλη Τ. (4), Χατζηιωάννου Χ. (7), Θεοδωρίδου Α., Κατσικαράκη Κ. (ΤΦ), Ανδρεάδου Χ. 
Φιλώτας: ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 
Δεν τα κατάφερε η ομάδα των μίνι κοριτσιών του Φιλώτα Μ.Π.Σ απέναντι στον Φ.Σ Εθνικό Κοζάνης και έχασε με σκορ 16-33 στον αγώνα που έγινε για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος την Κυριακή στο ΔΑΚ Αμυνταίου.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένας αγώνας που πρόσφερε πλούσιο θέαμα και πολύ όμορφες στιγμές σε όλους τους παρευρισκόμενους  Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά και για τις δύο ομάδες με τον Φιλώτα να διορθώνει τα λάθη του πρώτου δεκαλέπτου και να διεκδικεί στα ίσα την νίκη. Το δεύτερο ημίχρονο όμως οι γηπεδούχος λύγισε μπροστά στον ποιο έμπειρο και πρωτοπόρο της περσινής διοργάνωσης και έχασε το ματς με σκορ 16-33. 
Το Δ.Σ του συλλόγου παρά την ήττα τους συγχαίρει τις νεαρές αθλήτριες του για την καλή τους εμφάνιση απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο, ελπίζει να ευχαριστήθηκαν την συμμετοχή τους στον αγώνα και τις προτρέπει να βελτιώσουν την επίδοση τους μέσα από συνεχή προπόνηση. 
Τέλος επιθυμεί να ευχαριστήσει τον διαιτητή Λαζαρίδη Λ. για την πολύ καλή του διαιτησία. 
Σύνθεση Φιλώτα Μ.Π.Σ: (Κούπας Δ. – Τσουτσουλάκη Σ.) Γκώγκου Π. (5), Πουρπούρογλου Α. (1), Ανδρεάδου Χ. (2), Κιοσέ Κ. (1), Δούμκου Ο. (ΤΦ), Αμπατζίδου Κ., Κατσουπάκη Α. (5), Πατμάνογλου Ε., Ρόμπε Ε., Νικολάου Μ., Αρκουδοπούλου Σ., Λιάκου Δ., Πουλεκάκη Σ., Πετσοπούλου Σ., Οκλαλιώτη Χ. (2), Ρόμπη Α., 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου