Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Συζήτηση για τον τελικό στο χάντμπολ

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/
Σε γήπεδο που θα μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια μεγάλο αριθμό φιλάθλων θέλει η ΟΧΕ να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Αμεσα θα υπάρξουν συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή του τελικού. Η ομοσπονδία έχει στα χέρια της και μια πρόταση από την Πάτρα.
Σύμφωνα με αυτήν, υπάρχουν δύο μεγάλοι χορηγοί που αναλαμβάνουν όλα τα έξοδα για τη διεξαγωγή -όπως και πέρυσι- του τελικού στο «Τόφαλος» με την προϋπόθεση η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα να γίνει από την ΕΡΤ, για προφανείς διαφημιστικούς λόγους.
Σαφώς και είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά το μεγάλο «εμπόδιο» είναι ο ΟΤΕ TV που (αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η επισημοποίηση της συνεργασίας) μεταδίδει τους αγώνες χάντμπολ του ελληνικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Πέρυσι ο τελικός στην Πάτρα είχε διοργανωθεί με ελάχιστα προβλήματα παρουσία οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ και η τηλεθέαση ήταν ιδιαίτερα υψηλή για τα δεδομένα του αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου