Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Φινάλε θρίλερ και ισοπαλία στο ντέρμπι Αρχέλαου με τη Δράμα 86

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στο Β΄ΔΑΚ της Κατερίνης, με τον Αρχέλαο και την ομάδα της Δράμας να παίρνουν απο έναν βαθμό απο τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παρά την απώλεια λόγω τραυματισμού, των Θωμίδη στο πρώτο μόλις λεπτο και του Σάββα στο 15', η ομάδα της Δράμας κόντραρε στα ίσα τον πρωτοπόρο Αρχέλαο που πριν από το ματς είχε 10 νίκες σε 10 αγώνες.
Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Η Δραμινή ομάδα βρέθηκε να προηγείται 24-26, 3 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ο Αρχέλαος μείωσε 25:26 και στην επόμενη επίθεση η Δράμα 86 έχασε τη μπάλα για παράβαση 3 δευτερολέπτων και στην επίθεση ο Αρχέλαος ισοφάρισε το σκορ. Η Δράμα ’86 είχε την τελευταία επίθεση για να σκοράρει, οι διαιτητές όμως έδωσαν βήματα και το ματς έληξε 26-26.Η Δράμα 86 διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία των Στεφανίδη – Δέλογλου από τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης, αφού όπως ισχυρίζεται επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και την αποχώριση των Θωμίδη και Σάββα από το πρώτο ημίχρονο.
Συνθέσεις - Δηλώσεις
Τα δεκάλεπτα: 4-5, 8-10, 11-11 ημίχρονο, 17-16, 22-23, 26-26.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: (Σωκ. Σκούφας) Καραγιάμπας, Κοσμίδης, Τριανταφύλλου 11, Ζώνης 2, Ξεφτέρης, Ράπτης 1, Ράντος, Μεϊντανίδης, Λυκόπουλος 2 Μελικιάν 2, Ραγγελόβιτς, Χρυσός, Σαμλίδης 2, Βουτσάς 6, Χαραλαμπίδης.
ΔΡΑΜΑ 86: Ξέκαλος, Γιάνναρος, Τσακαλίδης, Τσιτσίγκος 1, Κοβογλανίδης 2, Σάββας 1, Νέλκος, Κουτζακιώτης 2, Γκλαβόπουλος 2, Παπαδόπουλος 3, Χατζηνικολάου 3, Κοτσαμαρίκογλου 2, Ανθόπουλος, Θωμίδης, Βαλαβάνης 7, Διδασκάλου 3.
Γιώργος Καραδήμος: Θεωρώ ότι τι αποτέλεσμα με την Δράμα ήταν καλό, αν λάβουμε υπόψην την εξέλιξη της αναμέτρησης. Οι Δραμινοί μπήκαν με πάθος και αποφασιστικότητα για τη νίκη, εμείς από την πλευρά μας κάναμε ένα μεστό παιχνίδι, όπου προς το τέλος του θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Σημασία έχει ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν διαφοροποιεί την απόσταση που έχουμε από τις υπόλοιπες ομάδες της κορυφής, πλέον κοιτάζουμε την σύνεχεια του πρωταθλήματος.
Θεόδωρος Τογανίδης: Το παιχνίδι που υπηρετούμε είναι γρήγορο, όμορφο και καθόλου επικίνδυνο. Δεν είναι δυνατόν , οι γονείς των αθλητών που παρακολουθούν το παιχνίδι να το χαρακτηρίζουν επικίνδυνο! Αυτοί που καθορίζουν την επικινδυνότητα του παιχνιδιού, οφείλουν να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στους αθλητές καθώς και στο ίδιο το άθλημα. Συγχαίρουμε την ομάδα του Αρχελάου και κυρίως του τους παίκτες μας, που έφτασαν κοντά σε μια μεγάλη νίκη αλλά δυστυχώς……..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου