Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ολοκλήρωσε το ευρωπαϊκό ταξίδι η ΦΕΤΑ Ηπειρος Αναγέννηση Άρτας

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Ολοκληρώθηκαν οι φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του γυναικείου τμήματος της ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ καταφέρνοντας να τοποθετηθούμε στις «16» καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ευρώπης, μία επιτυχία τεράστια για την ‘Αρτα, την Ήπειρο και όλη την Ελλάδα. Αποκλειστήκαμε από μία ομάδα μεγαθήριο, την τουρκική Ουσκουντάρ, με μπάτζετ εκατομμυρίων και στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.
Η Αναγέννηση Άρτας εκπροσώπησε την Ελλάδα και είχε την τιμή να γίνει δεκτή από τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Κωνσταντινούπολη και να δώσει άλλη πολιτισμική και θρησκευτική διάσταση μέσω του αθλητισμού. Αντάλλαξαν δώρα και 
αναμνηστικά ενθύμια με τον Πατριάρχη. Παρών στην επίσκεψη ήταν και ο Αρχιεπίσκοπος Τορόντο Καναδά, κ. Αθανασούλας, καταγόμενος εξ Άρτης, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τα κατορθώματα και τους τίτλους της Αναγέννησης σε Πανελλήνιο και Ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι η ομάδα που κατάφερε να εξυψώσει το γόητρο και την ελληνική ψυχή στους αγώνες με την κυπριακή Ένωση Νεολαίας Αθηαίνου τονίζοντας την ενότητα Ελλάδας-Κύπρου και με την επίσκεψη στην Αγία Σοφία και το Πατριαρχείο να μεταφέρει την ελληνική φλόγα μέσα σε περιοχές του απόδημου ελληνισμού.
Η Αναγέννηση Άρτας με φορτίο την ελληνική οικονομική κρίση αναγκάστηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κύπρου, να αγωνιστεί δύο φορές στο Πόρτο της Πορτογαλίας και να υπερκεράσει τη έδρα του Κολέγιου Ντε Γκάϊα και να προκριθεί στις «16» κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης με μπάτζετ πολύ μικρότερο.
Η δημοτική αρχή είχε την επιθυμία να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια, αλλά οι οικονομικές αντιξοότητες της ελληνικής πραγματικότητας δεν την έδινε μεγάλα περιθώρια, ενώ αντιθέτως η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας μας αγνόησε επιδεικτικά.
Ευχαριστούμε τους μεγάλους μας χορηγούς, την ΙΟΝ και τη ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, αλλά και τους μικρότερους χορηγούς τοπικής εμβέλειας, που χωρίς αυτούς το ευρωπαϊκό μας ταξίδι θα ήταν αδύνατο!!!
Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού είμαστε ήδη ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό, και για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας βρισκόμενοι ήδη στην 1η θέση και αναμένουμε με αγωνία να φέρουμε ξανά τα σκήπτρα στην Άρτα και στην Ήπειρο σε συνδυασμό με την ύπαρξη ακαδημιών, που αριθμούν 100 παιδάκια και αποτελούν το μέλλον αυτής της ιστορικής ομάδας.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πιστούς φιλάθλους μας, που σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνιζόμαστε, είναι παρόντες για να χειροκροτήσουν την μία και μοναδική Αναγέννηση Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου