Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Μονόπλευρο ενδιαφέρον στην Έδεσσα. Εξόδους για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Γράφτηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΚΗΣ 
Στην Πέλλα ο Αερωπός Έδεσσας υποδέχεται τον Άρη Νίκαιας με τις δύο ομάδες να συναντιούνται για δεύτερη φορά στην ιστορία τους. Πέρσι οι γηπεδούχοι είχαν επιβληθεί με 27-20, ενώ φέτος η πορεία των δύο ομάδων είναι εντελώς διαφορετική. Ο Άρης παλεύει για την παραμονή, ενώ ο Αερωπός απαλλαγμένος από το άγχος, αγωνίζεται για το γόητρο και μία καλή συγκομιδή πόντων.
Εξόδους για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
Τέλος οι δύο «δικέφαλοι» που πρόσφατα επικράτησαν στους ημιτελικούς του Κυπέλλου και εξασφάλισαν την πρόκριση τους στον τελικό, θα ταξιδεύσουν αντίστροφα προκειμένου να αγωνιστούν. Ο ΠΑΟΚ θα κατέβει στην Νότια Ελλάδα για το ματς με τον πάντα επικίνδυνο Ποσειδώνα Λουτρακίου και η ΑΕΚ θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αντιμετωπίσει τον Φοίβο Συκεών που έχει νέο τεχνικό τον Λάκη Κεχαγιά και ένα πολύ μεγάλο αρνητικό σερί 6 ηττών.
Με δεδομένο ότι πριν από 37 ώρες ο ΠΑΟΚ έπαιζε ημιτελικό κυπέλλου, αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ότι η κούραση των αθλητών είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Επιπλέον, το γεγονός ότι κάποιοι αθλητές (Πετρίδης, Κοκώνης) έχουν αγωνιστεί σχεδόν επί εξήντα λεπτά στα ματς με ΑΕΚ και ΧΑΝΘ, καθώς και ότι υπάρχουν μικροτραυματισμοί (Τσακίρης) καθιστούν το επτάωρο ταξίδι προς το Λουτράκι ιδιαίτερα επιβαρυντικό. Απών θα είναι και πάλι ο Λευτέρης Ιωαννίδης, που είναι τραυματίας με κάκωση στον ώμο.
"Ούτως ή άλλως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο γίνεται πιο δύσκολο λόγω της κούρασης που υπάρχει. Ωστόσο κατεβαίνουμε με μοναδικό στόχο τη νίκη, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών. Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα συνεχόμενων αγώνων, αφού συμμετέχουμε σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, Τσάλεντζ Καπ) και δουλέψαμε πολύ σκληρά. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και τώρα η προσοχή μας είναι στραμμένη αποκλειστικά στο ματς με τον Ποσειδώνα", δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων, στο PAOK24.
πηγή PAOK24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου