Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ντέρμπι στο Αίγιο με νικητή τον Πήγασο

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.grΜία σημαντική νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει σήμερα ο Πήγασος Αιγίου, που κέρδισε εντός έδρας το Κορωπί με 24-22 παρά τα προβλήματα και κυρίως τις απουσίες των βασικών τραυματιών Χρήστου Πριόβολου και Βασίλη Αναστασέλου. Έτσι  η Αιγιώτικη ομάδα σημείωσε την 6η φετινή της νίκη και μόλις 2 εντός έδρας, παραμένοντας έτσι μόνη στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Δικέα.
Σχετικά με το σημερινό παιχνίδι, κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν για τους Αιγιώτες παίκτες, που από το εικοσάλεπτο και έπειτα κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ (9-7), ενώ ακόμη και όταν ξέφυγαν στο 50′ με πέντε γκολ διαφορά (20-15), οι φιλοξενούμενοι μείωσαν
εκ νέου στα δύο λίγο ενάμιση λεπτό πριν το φινάλε. Τελικά η νίκη ήρθε με 24-22, χάρη στην ευστοχία του Πήγασου στις τελευταίες τρεις επιθέσεις και παράλληλα τις αποκρούσεις του Γιογκαράκη.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Τάκη Καρακίτσου ήταν ο Δημήτρης Αλυγιζάκης με 8 γκολ, ενώ ακολούθησε ο Ανδρέας Βορύλλας με 6.
Τέλος, να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του αγώνα στο β΄ημίχρονο, αλλά και μετά τη λήξη υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Πήγασου για την διαιτησία των Πατρινών Κολλάρου και Αβράμη.
Τα δεκάλεπτα: 5-5, 7-7, 11-9 ημ., 16-12, 19-15, 24-22 τελικό.
Πήγασος Αιγίου: (Τ. Καρακίτσος), Γιογκαράκης, Βορύλλας 6, Δημητρουλόπουλος 1, Γιούπης, Τσεχαγιάς 1, Πετρόπουλος 1, Γκιώνης 4, Γιαννόπουλος, Τσίρκας, Αλυγιζάκης 8, Πολυδώρου, Αλεξόπουλος, Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου