Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

"Γενική επιστράτευση" στην Ακαδημία των σπορ εν όψει του αγώνα με τον Ιωνικό Ν.Φ.

Πηγή: http://www.thebest.gr

ε το κλίμα που επικρατεί στην χώρα "γενική επιστράτευση" βαδίζουν όλοι στο στρατόπεδο της Ακαδημίας των σπορ για τον αγώνα του Σαββάτου (5.30μ.μ.) στο Κουκούλι με αντίπαλο τον Ιωνικό Ν. Φ.
Η έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος βρίσκει την Ακαδημία με δύο βαθμούς διαφοράς και σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πράγμα, που τους δίνει αυτοπεποίθηση και κίνητρο για το κάτι παραπάνω.
Η πορεία της ομάδας στον πρώτο γύρο μπορεί να κριθεί απόλυτα επιτυχημένη με την συγκομιδή 12 βαθμών και ιδιαίτερα για τα αποτελέσματα που έχει φέρει εκτός Πατρών μέσα σε καυτές έδρες μάλιστα.
Ο πρόεδρος του τμήματος κ. Αλέξανδρος Μπορνιβέλλι τονίζει για τον αγώνα του Σαββάτου: "Καλούμε όλους τους Πατρινούς φίλους του αθλήματος, παλιούς παίκτες και παράγοντες της ομάδας μας και όχι μόνον να βρεθούν το Σαββάτο στο Κουκούλι και να βοηθήσουν τα παιδιά στην προσπάθεια που κάνουν από οποιαδήποτε πόστο μπορούν.
Ο αγώνας με την ιστορική ομάδα του Ιωνικού Ν. Φ. είναι ορόσημο για το αντρικό Πατραϊκό χάντμπολ, μιας και από την έκβαση του κρίνονται πολλά για την πορεία του, αφού η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας είναι ένας από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος. Περιμένω τον κόσμο να στηρίξει κόσμια τους παίκτες μας και όλοι μαζί στο τέλος να γιορτάσουμε την επιτυχία αν έχουμε κερδίσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου