Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Με λαμπρότητα και αστέρια η πίτα του ΔΙΚΕ.ΑΣ!!!

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Με λαμπρότητα και αστέρια έγινε η κοπή της πίτας του συλλόγου μας για το 2013, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στο μεζεδοπωλείο «Μπαρμπα Αλέξης» στη Νέα Χαλκηδόνα. Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Νίκος Χάλαρης, ο οποίος ευχήθηκε πολλές επιτυχίες στους αθλητές μας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ως επίσημοι προσκεκλημένοι ο ολυμπιονίκης Αλέξης Αλβανός και ο Πρόεδρος της Δημοτικής κίνησης "Ελπίδα για την Νέα Ιωνία-Κοινωνική Πλειοψηφία" και Υποψήφιος Δήμαρχος Ν.Ιωνίας κ.Γιώργος Τσοπανίδης. Ο σύλλογος μας τους βράβευσε για το ήθος, την αξιοπρέπειά τους και για όλα όσα 
έχουν προσφέρει ο πρώτος στην ελληνική χειροσφαίριση αλλά και διεθνώς και ο δεύτερος σε πολιτικό και πολιτειακό επίπεδο.
Ο ΔΙΚΕΑΣ βράβευσε όμως και τους αθλητές του, για τις διακρίσεις τους την περσινή χρονιά. Βραβεύτηκε η ομάδα των παμπαίδων για την 1η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ και τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και η ανδρική ομάδα για την άνοδο της στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Η ανδρική μας ομάδα κατάφερε σε 3 χρόνια να ανέλθει στην Α2 κατηγορία, ξεκινώντας από το τοπικό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας με τη Β΄ Εθνική και καταλήγοντας στην κατηγορία που αγωνίζεται σήμερα.
Ευχόμαστε: στο Σύνδεσμό Αθλητών υγεία, να είναι γεροί, χωρίς τραυματισμούς, για να μας προσφέρουν αγώνες με θέαμα. Οι αθλητές είναι και ο δικός μας λόγος ύπαρξης.
Στο Σύνδεσμό Προπονητών σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή, για να μας δίνουν ποιότητα και να καλούς αθλητές με ήθος.
Στο Σύνδεσμό Διαιτητών να συνεχίσουν το έργο τους, όπως το κάνουν μέχρι τώρα, αντικειμενικά, αμερόληπτα και δίκαια με συνεχόμενο ζήλο και αφοσίωση πάνω στη δουλειά τους.
Προς όλα τα σωματεία, κουράγιο και υπομονή μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες. Πρέπει να συνεχίσουμε το έργο μας για το καλό του αθλήματος και να στηρίζουμε τους αθλητές μας.
Τέλος, προς την Ο.Χ.Ε. ευχόμαστε καλή δύναμη για σκληρή δουλειά με στήριξη προς τα σωματεία, πολλές επιτυχίες στις εθνικές μας ομάδες και άνοδο του αθλήματος στη χώρα μας αλλά και διεθνώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου