Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Αρχέλαος έτοιμος για Α1

Από http://pieriasport.blogspot.grΈζησαν ξανά το όνειρο οι τυχεροί φίλοι του χάντμπολ που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης.
Στιγμές του ένδοξου παρελθόντος, μνήμες περηφάνιας για το Πιερικό ταλέντο και επίπεδο του αθλήματος στην περιοχή μας μετά από χρόνια και συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και ευχαρίστησης για το τελικό αποτέλεσμα που έδεσε με όλα τα προηγούμενα.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα τριαντάλεπτο που δε θα ξεχαστεί εύκολα από τους Κατερινιώτες φιλάθλους.
Και σίγουρα ούτε απο τους φιλοξενούμενους του Άρη, που είδαν τους παίκτες του Γιώργου Καραδήμου και του Σωκράτη Σκούφα να διαλύουν όλα τα συστήματα και την οργανωμένη άμυνα των Θεσσαλονικέων και υπερκαλύπτοντας τη διαφορά των 2, 3, ακόμη και 4 γκολ που έχανε ο Αρχέλαος σε κάποιες στιγμές του αγώνα, να φτάνει τελικά σε μια
τεράστια νίκη που του δίνει το δικαίωμα να αισθάνεται πως πατάει σταθερά στην διάδρομο της απογείωσης προς την μεγαλύτερη κατηγορία.
 
Συγκλονιστικοί όλοι όσοι αγωνίστηκαν, δεν άφησαν στο δεύτερο μέρος κανένα περιθώριο αντίδρασης στους παίκτες του Άρη που όσο άντεξαν, αντιστάθηκαν.
Οι Κατερινιώτες ήθελαν πολύ περισσότερο τη νίκη κι αυτό αποδείχθηκε τελικά, αφού ήταν ασταμάτητοι όταν «διάβασαν» το παιχνίδι των αντιπάλων τους, έπαιξαν το χάντμπολ που ήξεραν και έγραψαν μια ακόμη επιτυχία στο βιβλίο της χρυσής ιστορίας του Πιερικού συλλόγου που έχει ζήσει στο παρελθόν πολλές μεγάλες στιγμές, ανάλογες με τη σημερινή.
Δεν μπορεί να μην αναφέρουμε τις συγκλονιστικές άμυνες του Γιώργου Ξεφτέρη, τις «απογειώσεις» του Νίκου Βουτσά που ήταν ανίκητος σε γη και αέρα σμπαραλιάζοντας την άμυνα των «κιτρίνων», την μοναδική φινέτσα, δύναμη και ποιότητα του Παναγιώτη Σαμλίδη, τις «υπερπτήσεις» του Γαβριήλ Σαϊδέ, του Γιώργου Ράντου και του Βαγγέλη Ράπτη, την δυναμική και απροσπέλαστη παρουσία του Γιώργου Μελικιάν, την επιβλητική παρουσία του Νίκου Μεϊντανίδη, και το μεστό και μοναδικό σε εξυπνάδα παιχνίδι του πολυτάλαντου Σπύρου Τριανταφύλλου.
Ο Domir Desnica έδωσε μεγάλες βοήθειες όταν χρειάστηκε με την εμπειρία του, ενώ ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στον Βασίλη Κοσμίδη που στο δεύτερο μέρος «έβγαλε» τα άβγαλτα χωρίς να ξεχνάμε ότι και Νίκος Καραμπάγιας «ήταν εκεί» όταν χρειάστηκε να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του, όπως και οι Θανάσης Ξώνης και Κώστας Λυκόπουλος με την παρουσία τους, ώστε να «χτισθεί» αυτή η μεγάλη για τον Αρχέλαο επιτυχία.
Καλή η διαιτησία άν και το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, με τους δυο διαιτητές από την Κοζάνη (Πατιός- Τσιάνας) να "κρατούν" με σχετική ευκολία το παιχνίδι χωρίς να κάνουν τα μεγάλα λάθη και χωρίς γενικά να εκνευρίσουν παίκτες και φιλάθλους των δυο ομάδων.
Τα δεκάλεπτα: 2-6, 6-7, 10-12, 17-16, 20-19, 26-21.
ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Καραδήμος-Σκούφας) Καραμπάγιας, Κοσμίδης, Β., Τριανταφύλλου 3, Desnica, Ξεφτέρης, Ράπτης 1, Ράντος 3, Μεϊντανίδης 1, Βουτσάς 7, Σαμλίδης 4, Σαϊδές 7, Ξώνης, Μελικιάν, Λυκόπουλος.
ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ: Μωυσής, Γεώργεβιτς 2, Σταυρίδης 2, Σιπόπουλος 1, Μπαλαμός 2, Χριστοδουλίδης 1, Τζίτζιος, Βραχιολίδης 3, Μιχαϊλίδης, Ράμμος 9, Παπαδόπουλος, Αδαμίδης, Ναουμίδης, Καφαντάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου