Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ριγανάς: "ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ"

Πηγή:  http://hatzi-handball.blogspot.com 

Απόψε το βράδυ στις 23:00 (μέσω Μόναχο) αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών, έχοντας στις αποσκευές τις μία νίκη στην Κύπρο και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Βοσνία που της δίνει πολλές ελπίδες πρόκρισης στα μπαράζ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε χθες με 31-29 στο Γκόραζντε για τον 5ο γύρο του 6ου προκριματικού ομίλου, διαφορά που είναι ανατρέψιμη στη ρεβάνς της Κυριακής στο κλειστό της Μίκρας -3- (20:00, ΕΤ-3).
Ο δεξιός ίντερ της Εθνικής Νίκος Ριγανάς σχολίασε: «Καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε, να είμαστε κοντά στο σκορ, ώστε στο δεύτερο παιχνίδι να έχουμε περισσότερες ελπίδες. Πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου και το ίδιο πάθος θα περάσουμε. Όπως και στο πρώτο ματς έτσι και στο δεύτερο παιχνίδι δεν πρέπει να τους αφήσουμε να παίξουν γρήγορα, κάτι που είναι το ατού τους».
Από την πλευρά του ο αριστερός ίντερ Θόδωρος Ευαγγελίδης τόνισε: «Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια μπροστά σε ένα φανατικό κοινό. Φέραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πήγαμε ίσως και καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε. Τώρα θα δούμε το βίντεο για να επισημάνουμε τα λάθη μας, ώστε να προετοιμαστούμε για την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να ελαττώσουμε τα λάθη. Καλούμε όλο τον κόσμο να γεμίσει την Μίκρα».
«ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ», ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΟΣΝΙΟΙ
Μούδιασμα επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Βοσνίας μετά το αποτέλεσμα κόντρα στην Ελλάδα. Παίκτες και τεχνική ηγεσία δηλώνουν αισιόδοξοι για την πρόκριση, γνωρίζοντας πως θα έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από την Ελληνική ομάδα και το θεσμό κοινό της.
Ντράγκαν Μάρκοβιτς (τεχνικός Βοσνίας): «Φοβήθηκα την νευρικότητα μας. Ήμασταν άτολμοι, ειδικότερα στην επίθεση, ενώ στην άμυνα παθητικοί και δεν υπερασπιστήκαμε τους τερματοφύλακες μας. Δικαιούμασταν ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά πλέον πρέπει να κερδίσουμε στην Ελλάδα. Πρέπει να διορθώσουμε το παιχνίδι μας στην άμυνα, ήταν ένα από τα πιο φτωχά μας παιχνίδια, αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζει κανείς ότι σε πέντε αγώνες έχουμε ισάριθμες νίκες έως τώρα. Πηγαίνουμε για δύο νίκες και να πανηγυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη. Εξαρτάται από εμάς, πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα».
Νίκολα Περτσέ (αριστέρος ίντερ): «Σίγουρα τα δύο γκολ δεν είναι το πλεονέκτημα που περιμέναμε. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Ελλάδα. Η αντίπαλος μας είχε το προβάδισμα στην διάρκεια του ματς με 3-4 γκολ, αλλά στο τέλος είμαστε ικανοποιημένοι που γυρίσαμε το ματς και κερδίσαμε, αλλά όχι από την διαφορά. Αν παίξουμε έτσι στην Ελλάδα είναι αδύνατο να περάσουμε. Έχουν εκπληκτικούς οπαδούς και θα συναντήσουμε μία αληθινή… κόλαση στην έδρα τους».
Ντέγιαν Μαλίνοβιτς (δεξιός ίντερ): «Περίμενα ένα σκληρό παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν πολύ όμορφη και ο κόσμος μας ώθησε στην επικράτηση. Πηγαίνουμε στην Ελλάδα για τη νίκη. Έχουμε την ευκαιρία και θα κάνουμε τα πάντα για να πανηγυρίσουμε εμείς».
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 13:30 ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθλητισμού της Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί αύριο στις 13:30 η συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ελλάδα- Βοσνία. Το παρών θα δώσουν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Γιώργος Κρανάκης και Ντράγκαν Μάρκοβιτς, καθώς και ένας αθλητής από κάθε ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου