Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Φινάλε με νίκη... στα χαρτιά η ΕΑΧ

Πηγή:  http://www.haniotika-nea.gr  
Με μόλις ένα επίσημο εντός έδρας παιχνίδι (και άλλα δυο εκτός έδρας) ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α2 χάντμπολ γυναικών η ΕΑΧ Χανιά, αφού η Αναγ. Βύρωνα δεν θα μπει ούτε αυτή... στα έξοδα να έρθει στην πόλη μας και η προγραμματισμένη για μεθαύριο αναμέτρηση (για τον Α' υποόμιλο του 1ου ομίλου) στο κλ. Κλαδισού θα κριθεί... στα χαρτιά υπέρ της ΕΑΧ Χανιά.
Έτσι το σωματείο του νομού μας εξασφαλίζει ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία (για να συμβεί το αντίθετο θα πρέπει ο Αργολικός να κερδίσει εκτός έδρας με 41! γκολ διαφορά το Καματερό), σε μια διοργάνωση που σίγουρα θα θέλουν να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται όλοι οι εμπλεκόμενοι και η οποία, βέβαια, εξελίχθηκε σε παρωδία λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, τα οποία έχουν μεγάλο αντίκτυπο και στο χώρο του αθλητισμού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το Β' υποόμιλο του 1ου ομίλου τελικά περέμεινε η Μυτιλήνη, αφού ο Πήγασος Αιγίου δεν ταξίδεψε την περασμένη Κυριακή στο ακριτικό νησί και έτσι μηδενίστηκε. Αν και είχε κερδίσει στο αντίστοιχο παιχνίδι του α' γύρου, με τον ένα βαθμό που του αφαιρέθηκε βρέθηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έτσι θα παίξει μπαράζ με τον Αργολικό (θα είναι τελευταίος στον υποόμιλο της ΕΑΧ Χανιά) για την παραμονή στην Α2 Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου