Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

«Λογαριάζονται» Φίλιππος - ΠΑΟΚ

Πηγή:  http://hatzi-handball.blogspot.com 
Μέσα στην παγωνιά, το Μακροχώρι της Βέροιας φιλοξενεί την Τετάρτη (1/2) μια αναμέτρηση «φωτιά» ανάμεσα στον Φίλιππο και τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι Βεροιώτες πήταν ισοπαλία «έκπληξη» στην Μίκρα πριν δύο αγωνιστικές αλλά και στην συνολική εικόνα έχουν 6 νίκες, έναντι 4 του ΠΑΟΚ στα συνολικά μεταξύ τους αποτελέσματα στην έδρα του Φιλίππου. Ωστόσο οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις πήγαν στο «πουγκί» του Δικεφάλου. Ο ίντερ του Φιλίππου, Κώστας Δεληγιάννης, έβαλε μια τάξη: «Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε κόντρα στην ΑΕΚ. Εμείς θα πορευτούμε με την νεανικότητα και την συνδρομή των παλαιοτέρων. Αυτό που μετράει στο κύπελλο δεν είναι μόνο η αγωνιστικότητα, αλλά και η τύχη. Αν ο Φίλιππος φτάσει στον τελικό σε καμία περίπτωση δεν θα είναι έκπληξη διότι η ιστορία του είναι τέτοια που του επιτρέπει ανεξάρτητα από το αν είναι σε καλή κατάσταση ή όχι, να φέρνει επιτυχίες. Στο πρωτάθλημα θέλουμε δύο ακόμα νίκες για να ‘’κλειδώσουμε’’ την παραμονή, στόχος μας είναι να ‘’ψηθούν’’ οι νεαροί παίκτες και να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια».
Ο συναθλητής του, Σταύρος Παπαδόπουλος, τόνισε: «Η νίκη είναι μονόδρομος, καθότι δεν έχουμε άλλους στόχους. Είναι ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή ομάδα, αλλά όπως δείξαμε και στο πρωτάθλημα μπορούμε να τους κοντράρουμε. Ωστόσο είναι δύο διαφορετικά ματς, ο θεσμός του Κυπέλλου είναι κάτι διαφορετικό. Εμείς πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε άλλη μια επιτυχία για τον σύλλογο. Αυτό που με κρατάει στον Φίλιππο είναι ότι είναι η δεύτερη οικογένεια μου. Περιμένουμε με την γυναίκα μου το 3ο μας αγόρι και η πρόκριση θα είναι ένα ωραίο δώρο».
Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ Στέλιο Υετίων, «το κύπελλο είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους. Είναι ένα ματς νοκ- άουτ. Εμείς σεβόμαστε την ιστορία και την καινούργια προσπάθεια του Φιλίππου, το παρόν και το παρελθόν του, αλλά χωρίς να θεωρηθεί υπερβολή αυτή την στιγμή είμαστε καλύτερη ομάδα και θέλουμε να κεφαλαιοποιήσουμε την υπεροχή μας. Θέλω να δω την ομάδα, όπως έπαιξε στο α΄ ημίχρονο με την ΑΕΚ και όχι στο β΄ που χαλαρώσαμε. Σε αυτά τα ματς το κλειδί είναι το ‘θέλω’».
Ο δεξιός ίντερ του ΠΑΟΚ Ηλίας Σεβαστίδης τόνισε: «Είναι ένα νοκ- άουτ παιχνίδι. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Θα μετρήσει η θέληση. Το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα δεν κερδίσαμε στην έδρα μας, δεν έχει σημασία, διότι είναι δύο εντελώς διαφορετικές διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα είχαμε κακό ξεκίνημα, βρίσκουμε σιγά σιγά τον εαυτό μας και πλέον ακολουθούν τα δύσκολα παιχνίδια που θα δείξουν τι μπορούμε να καταφέρουμε. Γίνεται μία συλλογική προσπάθεια και θέλουμε να αξιοποιήσουμε την βοήθεια από διοίκηση, φιλάθλους και χορηγούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου