Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

"Να κάνουμε το νταμπλ"

Αποκαλυπτικός τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στο paokhandball.gr ο αριστερός εξτρέμ του "Δικεφάλου" Γιώργος Πίτσιος. Ποιο είναι το όνειρο του αλλά και τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για τον ίδιο
Την προσωπική του φιλοδοξία του που δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του νταμπλ και μία ευρωπαϊκή διάκριση με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε σε συνεντευξή του στο paokhandball.gr ο Γιώργος Πίτσιος.
Συγκεκριμένα ο αριστερός εξτρέμ του "Δικεφάλου" είπε:
Για το πως έγινε η πρώτη του επαφή με το άθλημα: "Στο δημοτικό σχολείο, μέσα από τουρνουά".
Τι σημαίνει για αυτόν ο ΠΑΟΚ: "Εμείς μαζί για μια ζωή".
Ποια θεωρεί την καλύτερη στιγμή σου στην ομάδα: "Τη συμμετοχή μου στον τελικό του πρώτου πρωταθλήματος, το 2009".
Ποια είναι η μεγαλύτερη φιλοδοξία του: "Να κάνουμε επιτέλους το νταμπλ και μία ευρωπαϊκή διάκριση".
Ποιο είναι το πρότυπό του από το χώρο του χάντμπολ: "Δεν έχω πρότυπα, αλλά αγαπημένος μου παίκτης είναι ο ο μεγάλος Γερμανός δεξιός εξτρέμ Florian Kehrmann".
Για ποιο λόγο να έρθει ένα παιδί στις ακαδημίες χάντμπολ του ΠΑΟΚ:"Επειδή σε αυτές τις ακαδημίες υπάρχουν τρεις προπονητές που είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα".
Τι είναι καλύτερο από ένα γεμάτο γήπεδο του χάντμπολ από φίλους του ΠΑΟΚ: "Ένα ακόμη μεγαλύτερο γήπεδο χάντμπολ γεμάτο με οπαδούς και φίλους του ΠΑΟΚ. Θα έλεγα ένα γήπεδο στις διαστάσεις της Τούμπας".
Τι πρέπει να γίνει για να φτάσει το ελληνικό χάντμπολ στο επίπεδο των προηγμένων χωρών του αθλήματος: "Να υπάρξει μεγαλύτερη στήριξη στις μικρές ηλικίες και στους Έλληνες παίκτες".
Συνδυάζεις εργασία ή σπουδές με τον πρωταθλητισμό και αν ναι, πώς τα καταφέρνεις:"Συνδυάζω σπουδές και πρωταθλητισμό, αλλά μάλλον όχι τόσο καλά, καθώς χρωστάω ακόμη μαθήματα".
Ποιο αγαπημένο σου πρόσωπο θέλεις να βρίσκεται πάντα στην κερκίδα και για ποιο λόγο: "Εκτός από τους δύο κολλητούς μου, Γιάννη και Γιώργο, στην κερκίδα θέλω να είναι και η κοπέλα μου. Θέλω αυτούς τους τρεις για να τους κάνω περήφανους για μένα, αλλά και για τον ΠΑΟΚ που είναι η αγαπημένη τους ομάδα".
Ποιος είναι ο αγαπημένος σου συμπαίκτης: "Κανονικά πρέπει να πω Αποστόλης Παλάσκας, αλλά επειδή και να το πω πάλι... δεν βλέπω να μας κάνει πάσα, θα πω την αλήθεια: Μίμης Περβανάς, καθώς εκτός από συμπαίκτης είναι και στενός μου φίλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου