Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Έχασε την ευκαιρία

Πηγή:  http://www.gazzetta.gr 

Η Εθνική χάντμπολ των ανδρών θα είναι απούσα από ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού του αθλήματος αφού γνώρισε δεύτερη ήττα (22-23) από τη Βοσνία και αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Στον τέταρτο και τελευταίο της αγώνα για τον 6ο προκριματικό όμιλο η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να επαναλάβει την προ ημερών εμφάνισή της στη Βοσνία, γνωρίζοντας φυσιολογικά την ήττα. Μην μπορώντας να επιβάλουν τον ρυθμό τους, οι παίκτες του Γιώργου Κρανάκη βρέθηκαν να κυνηγούν από νωρίς στο σκορ κι ενώ κάλυψαν τη διαφορά στο ημίχρονο (8-8) στην επανάληψη… έτρεχαν και πάλι.
Οι Βόσνιοι έχοντας εξασφαλίσει μια ασφαλή διαφορά της τάξεις των τεσσάρων τερμάτων (11-14, 13-17, 15-20) έπαιζαν το παιχνίδι τους εκμεταλλευόμενοι τα λάθη της Εθνικής σε άμυνα και επίθεση, έφτασαν στο ζητούμενο και στο τελικό 23-22, εξασφαλίζοντας έτσι με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις την πρόκριση στα μπαράζ του καλοκαιριού.
Τα δεκάλεπτα: 2-3, 5-7, 8-8 (ημ.), 12-14, 15-19, 22-23
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Κρανάκης): Τσιλιμπάρης, Δημάκης, Μεγαλοοικονόμου, Τζιμούρτος, Μαστορογιάννης, Ριγανάς, Ζαραβίνας, Μπαλωμένος, Κουλούρης, Τσάτσος, Ευαγγελίδης, Γεωργιάδης, Χαλκίδης, Αλβανός, Παπαδόπουλος, Μάλλιος
ΒΟΣΝΙΑ (Ντράγκαν Μάρκοβιτς): Γκράχοβατς, Βράζαλιτς, Ντόμπορατς, Βέλιτς, Χάρμαντιτς, Πάνιτς, Κούκρινκα, Στογιάνοβιτς, Τορομάνοβιτς, Τσέλιτσα, Κάρατσιτς, Πέρτσε, Βράνιες, Μαλίνοβιτς, Μίκιτς, Ταχίροβιτς
Διαιτητές: Ντόμπροβιτς-Dr Τάγιοκ (Ουγγαρία) Delegate: Πέντιτς (Σερβία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου