Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Μετονομασία των Εθνικών Πρωταθλημάτων της Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών

Πηγή:  http://hatzi-handball.blogspot.com/ 
Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία ΟΠΑΠ Α.Ε. που αφορά τα πρωταθλήματα Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών.
Από σήμερα η επίσημη ονομασία τους θα είναι «Πρωτάθλημα χάντμπολ Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ» και «Πρωτάθλημα χάντμπολ Α1 Γυναικών ΟΠΑΠ», αντίστοιχα. Από την αμέσως επόμενη αγωνιστική, οι ομάδες των δύο κατηγοριών θα φέρουν στην εμφάνιση τους το λογότυπο του ΟΠΑΠ.
Η χορηγία είναι ύψους 100.000 Ευρώ, τα οποία θα διατεθούν ως εξής: Τα σωματεία της Α1 Ανδρών θα μοιραστούν 50.000 ευρώ, τα σωματεία της Α1 Γυναικών 30.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 20.000 ευρώ θα διατεθούν στην ανάπτυξη και τις μικρές Εθνικές Ομάδες. Η ΟΧΕ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την εταιρεία ΟΠΑΠ Α.Ε. για αυτή την χορηγία, που έρχεται σε πολύ δύσκολες οικονομικά εποχές και επιτρέπει στην Ομοσπονδία και τα Σωματεία να συνεχίσουν μέρος των δραστηριοτήτων τους.
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Χαράλαμπος Πιλαφάς σχολίασε: «Ευχαριστούμε θερμά την ΟΠΑΠ Α.Ε.. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει ανάγκη την ιδιωτική πρωτοβουλία και τις χορηγίες, ειδικότερα στις μέρες μας που πλήττεται από την οικονομική κρίση και η συμμετοχή των ομάδων στα Εθνικά Πρωταθλήματα γίνεται με πολλές θυσίες. Με αυτά τα χρήματα που θα πάρουν τα Σωματεία θα μπορέσουν να καλύψουν ένα σημαντικό μέρος των εξόδων τους, ώστε να συνεχίσουν να αγωνίζονται και να προάγουν το ελληνικό χάντμπολ, ενώ και η Ομοσπονδία θα μπορέσει να συνεχίσει τις σημαντικές δράσεις της για την ανάπτυξη του αθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου