Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ντράγκαν Μάρκοβιτς: «ΤΡΕΦΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Πηγή:  http://hatzi-handball.blogspot.com 
  
Αισιόδοξος εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά στις δηλώσεις του ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βοσνίας Ντράγκαν Μάρκοβιτς, αναφορικά με τον αυριανό αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013. Ο έμπειρος προπονητής ωστόσο εκτός από την πίστη στην ομάδα του έπλεξε και το εγκώμιο της Ελλάδας . «Εμείς δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση την Ελλάδα, εξάλλου γνωρίζω τον Αλβανό που τον είχα παίκτη στη Βέτσλαρ αλλά και τους Καρυπίδη, Μπαλωμένο», σχολίασε αρχικά ο Μάρκοβιτς και συνέχισε: «Δεν με ενδιαφέρει η διαφορά, θέλουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια. Γνωρίζω την δυναμική της ελληνικής ομάδας, αλλά εμπιστεύομαι τους παίκτες μου».
Ενιντ Ταχίροβιτς: «Είμαστε το φαβορί, θέλουμε καθαρή νίκη»
Ο πολύπειρος τερματοφύλακας Ενιντ Ταχίροβιτς σχολίασε: «Η προετοιμασίας μας κύλησε κατά τον καλύτερο τρόπο. Η Ελλάδα έρχεται με μία σύνθεση που περιέχει αθλητές και από το ελληνικό πρωτάθλημα και από το εξωτερικό. Λείπουν τρεις πρωτοκλασάτοι παίκτες που αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελάει. Περιμένω αύριο να κερδίσουμε εύκολα, ώστε να μην πιεστούμε στη ρεβάνς. Είμαστε έτοιμη για την πρόκληση που μας περιμένει».
Ο συμπαίκτης του Γιώργου Χαλκίδη στη Βέτσλαρ Νταμίρ Ντόμπορατς τόνισε: «Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή. Έχουμε… καθαρίσει σαν ομάδα από κάποια αρνητικά πράγματα που αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν. Είμαστε καλύτεροι και θα το αποδείξουμε και στο γήπεδο. Περιμένουμε την θερμή υποστήριξη του κόσμου».
«Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»Από την πλευρά του ο νεαρός πλέι μέικερ της Ελλάδας Χάρης Μάλλιος επεσήμανε: «Είναι ένα πολύ δύσκολη αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 60 λεπτά σε άμυνα και επίθεση. Δεν πρέπει να μας παρασύρουν οι Βόσνιοι στο ρυθμό τους, αλλά να επιβάλουμε τον δικό μας».
Από κει και πέρα ο εκλέκτορας της Εθνικής Βοσνίας ανακοίνωσε τους 16 αθλητές, που θα κατεβάσει στο αυριανό παιχνίδι και είναι οι:
Τερματοφύλακες: Ταχίροβιτς (39, Κόπινγκεν/Γερμανία), Γκράχοβατς (27, Σαμπερί/Γαλλία)
Αριστερό εξτρέμ: Στογιάνοβιτς (30, Μπάνια Λούκα), Μίκιτς (26, Μπάνια Λούκα), Δεξί εξτρέμ: Βράζαλιτς (21, Μπόσνα Σαράγεβο), Βέλιτς (22, Νέξε/Κροατία), Αριστερό ίντερ: Πέρτσε (31, Νάτουρχαουζ/Ισπανία), Τσέλιτσα (25, Ρεντ Αρμι/Κατάρ), Κούκρικα (29, Τατράν Πρεσόφ/Σλοβακία)
Δεξί ίντερ: Πάνιτς (20, Μπάνια Λούκα), Μαλίνοβιτς (19, Λιουμπούσκι)
Πλέι μέικερ: Ντόμπορατς (31, Μαγδεμβούργο/Γερμανία), Χάρμαντιτς (28, Βέτσλαρ/Γερμανία), Κάρατσιτς (26, Μπάνια Λούκα)\
Πίβοτ: Τορομάνοβιτς (27, Βίσλα Πλοκ/Πολωνία), Βράνιες (23, Μπάνια Λούκα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου