Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

"Να πάρουμε το Κύπελλο"

Πηγή:  http://olapaok.gr 
Για την κατάσταση της ομάδας εν΄ όψει του δεύτερου γύρου, αλλά και το στόχο του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο μίλησε στο olaPAOK.gr ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Υετίων

Τον στόχο του ΠΑΟΚ τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο έθεσε με δηλώσεις του στο olaPAOK.gr ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, επισημαίνοντας πως στόχος είναι να διεκδικήσει στην διαδικασία των Play Off το πρωτάθλημα, αλλά και να κατάκτησει του Κυπέλλου.
Συγκεκριμένα είπε για:
Το παιχνίδι με τον ΓΑΣ: "Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, ο ΓΑΣ είναι μία ιδιαίτερη, συγκροτημένη ομάδα, που σε βοηθάει να δεις και στην δικιά σου ομάδα κάποια πράγματα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε , δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ίσως και κάτι παραπάνω".
Την κατάσταση της ομάδας μετά από αυτά τα δύο φιλικά: "Είναι καλά η ομάδα, θα κοιτάξουμε στον χρόνο που μας απομένει μέχρι την έναρξη του δεύτερου γύρου να διορθώσουμε και κάποια πράγματα στην τακτική μας. Έχουμε κρατήσει καλή φυσική κατάσταση. Δουλέψαμε μέσα στις γιορτές πάρα πολύ κυρίως στις αδυναμίες μας".
Το παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας: "Στόχος μας είναι φυσικά η νίκη. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Ο Φίλιππος είναι καλή ομάδα που αποδίδει καλό χάντμπολ. Εμείς θα μπούμε στο γήπεδο με στόχο την νίκη".
Τον στόχο της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο: "Μετά τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε στην αρχή της σεζόν, η αλήθεια είναι ότι έχουμε μείνει λίγο πίσω ωστόσο αυτό που θέλουμε εμείς είναι να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια, και να φτάσουμε έτσι στην 2η θέση όπου μετά στα Play Off θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Το να φτάσουμε τον Διομήδη, δεν είναι εύκολο. Ενώ στο κύπελλο είναι να φτάσουμε στον τελικό και να το πάρουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου