Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Δηλώσεις Γιώργου Κρανάκη για το δεύτερο ματς με την Κύπρο- Αναχωρεί για Λάρνακα η Εθνική

Πηγή:  http://hatzi-handball.blogspot.com 
Σήμερα Παρασκευή ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών ενόψει του δεύτερου αγώνα της για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013 κόντρα στην Κύπρο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις πρωί (10:00-11:30) και απόγευμα (17:00- 19:00) στο κλειστό των Συκεών. Το Σάββατο το πρωί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχωρεί στις 11:50 από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης με προορισμό το αεροδρόμιο της Λάρνακας και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει στις 17:00 στην Λευκωσία την ομάδα της Κύπρου. Η ψυχολογία των διεθνών είναι σε υψηλά επίπεδα μετά την ευρεία νίκη με ρεκόρ μάλιστα στο πρώτο ματς με 31-13 στο κλειστό της Μίκρας -3-, ωστόσο στο «στρατόπεδο» της Ελλάδας επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Αυτό επεσήμανε και στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης: «Δεν έχει καμία σχέση το δεύτερο με το πρώτο ματς. Δεν είναι η πραγματική της εικόνα της Κύπρου αυτή που είδαμε την Τετάρτη. Πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο και να παίξουμε ακόμα πιο ομαδικά. Το μυαλό μας πρέπει να μείνει μόνο στο ματς με την Κύπρο και σε καμία περίπτωση στα ματς με την Βοσνία. Το ματς στη Λευκωσία είναι σαν ένας ημιτελικός, όπου για να πας στον τελικό πρέπει να κερδίσεις οπωσδήποτε».
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Την ίδια άποψη ωστόσο έχουν και οι διεθνείς αθλητές, αφού θεωρούν πως η Εθνική δεν πρέπει να παραπλανηθεί από το πρώτο ματς.
Ευγένιος Κουλούρης: «Η αλήθεια είναι πως κάναμε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα. Περιμέναμε το παιχνίδι να είναι δύσκολο, αλλά παρουσιαστήκαμε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Έτσι καταφέραμε και κερδίσαμε με αυτή την μεγάλη διαφορά. Αυτό δεν πρέπει να μας εφησυχάζει, αφού το ματς στην Κύπρο θα είναι πολύ δύσκολο και αυτό το πιστεύω πραγματικά».
Γιώργος Γεωργιάδης: «Η Κύπρος στην έδρα της θα είναι πολύ διαφορετική ομάδα, όχι μόνο διότι θα έχει άλλη ψυχολογία, αλλά και γιατί θα είναι και ενισχυμένη με παίκτες που δεν είχε στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με σοβαρότητα και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».
Χάρης Μάλλιος: «Πιστεύω πως δεν πρέπει να εφησυχαστούμε σε καμία περίπτωση. Πρέπει από την αρχή να μπούμε δυνατά. Θεωρώ πως το πρώτο παιχνίδι δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της Κύπρου, αλλά αν παίξουμε στοιχειωδώς καλά σε άμυνα και επίθεση θα κερδίσουμε».
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6ου ΟΜΙΛΟΥ
1.Βοσνία 4 (σε 2 ματς)
2. Ελλάδα 2 (σε 1 ματς)
3. Κύπρος 0 (σε 3 ματς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου