Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Καλή παρουσία η ΕΑΧ Χανιά στο Καματερό


Πηγή: http://www.haniotika-nea.gr/

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Την ευκαιρία να παίξουν τρία φιλικά παιχνίδια είχαν οι παγκορασίδες της  ΕΑΧ Χανιά, μετέχοντας στο τουρνουά που διοργάνωσε -την ημέρα των Φώτων- στο Καματερό το ομώνυμο σωματείο, με την παρουσία ακόμη της Ν. Ιωνίας και του ΑΟΔ Κορυδαλλού.
Παρά το γεγονός ότι λόγων των άσχημων καιρικών συνθηκών αρκετές παίκτριες δεν... ρίσκαραν το ταξίδι στην Αθήνα και έτσι δεν υπήρχαν πολλές εναλλακτικές λύσεις, η ομάδα της Νατάσας Ότοβιτς-Φάσουρα τα πήγε καλά. Αν και υπήρξε φυσιολογική κούραση από τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες, οι νεαρές αθλήτριες (που σίγουρα δεν έχουν την... πολυτέλεια των πολλών φιλικών, σε αντίθεση με τις αντίπαλές τους) άφησαν καλές εντυπώσεις και στον παρευρισκόμενο ομοσπονδιακό προπονητή Νότιου Ελλάδος, Κώστα Κότσιρα
Συνοπτικά τ' αποτελέσματα του τουρνουά: ΕΑΧ Χανιά  - Καματερό 20-26, Ν. Ιωνία - Κορυδαλλός 17-27, ΕΑΧ Χανιά  - Κορυδαλλός, Ν. Ιωνία - Καματερό 26-18, ΕΑΧ Χανιά  - Ν. Ιωνία 24-30, Κορυδαλλός - Καματερό 21-9.
Με τη χανιώτικη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Μαρκετάκη Σόνια, Μπόσκοβιτς Κατερίνα, Κολομβάκη Αφροδίτη, Αλυγιζάκη Αριάδνη, Χαριτάκη Δέσποινα, Φάσουρα Μαρία, Δημητρακοπούλου Χαρά, Στρατιδάκη Ανίκα και Τσακίρη Ελισάβετ, οι οποίες διακρίνονται στη φωτογραφία με την προπονήτριά τους.
* Οι υπεύθυνοι της ΕΑΧ Χανιά ευχαριστούν τη χορηγό της, ΑΝΕΚ Lines, για τη βοήθεια στις μετακινήσεις της ομάδας, όπως επίσης το σωματείο ΓΑΣ Καματερού, για την πολύ καλή διοργάνωση και φιλοξενία.
ΠΡΩΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου αρχίζει ο β' γύρος στον Α' υποόμιλο του 1ου ομίλου της Α2 χάντμπολ γυναικών και η  ΕΑΧ Χανιά θα δώσει, ουσιαστικά, το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της, υποδεχόμενη το Καματερό. 
Η αναμέτρηση, που είναι για την 4η αγωνιστική, θα διεξαχθεί στο κλ. Κλαδισού και είναι προγραμματισμένη ν' αρχίσει στις 4μμ (στο πρώτο ματς η -πρωτοπόρος και αήττητη- αθηναϊκή ομάδα είχε κερδίσει  32-23).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου