Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ξανά από την αρχή…

Πηγή: http://www.sport-fm.gr
(Photo: Action Images).
Δεν τα κατάφερε η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών. To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε με 31-29 από τους Βόσνιους εκτός έδρας, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του έκτου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2013, όμως οι παίκτες του Γιώργου Κρανάκη έχουν την ευκαιρία στον επαναληπτικό που θα γίνει στο κλειστό της Μίκρας -3- στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή (20:00, ΕΤ-3) να "ανατρέψουν" το εις βάρος τους σκορ και με τρία γκολ διαφορά ή δύο με μικρότερο σκορ να προκριθούν στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Οι παίκτες του Γιώργου Κρανάκη κατάφεραν να διατηρούν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο προηγήθηκαν με 17-15. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι διεθνείς προηγήθηκαν μέχρι και τρία γκολ στο 41’, όμως από το 44’ μέχρι το 49’ δέχτηκαν ένα σερί 3-0 και βρέθηκαν πίσω με δυο τέρματα διαφορά και με τρία στο 51’. Στη συνέχεια, προσπάθησαν, όμως δεν κατάφεραν να «ανατρέψουν» την κατάσταση, με τη διαφορά να φτάνει και στο +4 στο 55’.
Τα δεκάλεπτα: 6-7, 8-11, 15-17 (ημχ.), 20-21, 27-24, 31-29
ΒΟΣΝΙΑ (Ντράγκαν Μάρκοβιτς): Γκράχοβατς, Βράζαλιτς 4, Ντόμπορατς 2, Βέλιτς 1, Χάρμαντιτς, Πάνιτς 2, Κούκρικα, Στογιάνοβιτς 5, Τορομάνοβιτς 1, Τσέλιτσα 5, Κάρατσιτς 3, Περτσέ 4, Βράνιες, Μαλίνοβιτς 4, Μίκιτς, Ταχίροβιτς
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Κρανάκης): Τσιλιμπάρης, Δημάκης, Μεγαλοοικονόμου 2, Τζιμούρτος 7, Μαστορογιάννης 5, Ριγανάς, Ζαραβίνας 2, Σαμαράς, Μπαλωμένος 8, Κουλούρης, Ευαγγελίδης 1, Γεωργιάδης, Χαλκίδης, Αλβανός 3, Παπαδόπουλος, Μάλλιος 1
«Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα»
Γιώργος Κρανάκης (προπονητής Ελλάδας): «Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Παίξαμε καταπληκτικά με συγκέντρωση. Παραμένουμε το αουτσάιντερ, πήραμε παράταση για ένα ακόμα πιο δύσκολο ματς στην έδρα μας και πρέπει, εκτός των άλλων, να αποβάλλουμε και το άγχος».
Δημήτρης Τζιμούρτος (δεξιός ίντερ): «Ήταν ένα παιχνίδι κάτω από μεγάλες αντιξοότητες. Τα δύο γκολ είναι μια ήττα σίγουρα, αλλά στη δική μας έδρα με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε την πρόκριση».
Σπύρος Μπαλωμένος (αριστερός ίντερ): «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Παλέψαμε, ήμασταν μια "γροθιά". Δεν θέλουμε να πούμε πολλά λόγια. Υπάρχει και επαναληπτικός, ακόμα δεν πετύχαμε τίποτα».
Γιώργος Χαλκίδης (πίβοτ): «Ηταν ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια "καυτή" έδρα. Ημασταν συγκεντρωμένοι, καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η απόδοσή μας ήταν σοβαρή. Δεν "πετάμε στα σύννεφα", είναι ένα "πονηρό" αποτέλεσμα, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι».
Βαθμολογία έκτου ομίλου:
1.Βοσνία 6 (3 ματς)
2. Ελλάδα 4 (3 ματς)
3. Κύπρος 0 (4 ματς)
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου