Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Εντυπωσιακό το φιλικό ΑΕΚ- Πήγασος Αιγίου


Εντυπωσιακή υποδοχή περίμενε την ΑΕΚ στο Αίγιο στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με την τοπική ομάδα του Πηγάσου γιορτάζοντας την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος Χάντμπολ.
Οι άνθρωποι της ομάδας του Αιγίου που φέτος ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2, θέλησαν να τιμήσουν την Ένωση και το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο. Στο ημίχρονο στήθηκε μια πραγματική φιέστα όπου οι περισσότεροι από 400 φίλαθλοι που κατέκλυσαν το κλειστό του Αιγίου αποθέωσαν τους παίκτες της ΑΕΚ.
Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στον προπονητή μας Γιάννη Αρβανίτη και στον αρχηγό μας Χριστόφορο Μπακαούκα. Όλοι οι πρωταθλητές ήταν εκεί εκτός από τον Διονύση Γεωργιάδη και τον Ευγένιο Κουλούρη που είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα.
Από την πλευρά της ΑΕΚ, μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Τόγελος ο οποίος τόνισε ότι οι τιμές και τα βραβεία δεν ανήκουν στην διοίκηση της ΑΕΚ (η οποία τιμήθηκε ξεχωριστά...) αλλά στους παίκτες και το προπονητικό τιμ που κατάφεραν να φέρουν την ομάδα την κορυφή...
Για την ιστορία, η ΑΕΚ επικράτησε με 27-20 (5-4, 8-9, 11-15 ημίχρονο, 13-18, 17-20, 20-27). Τον αγώνα παρακολούθησαν οργανωμένοι φίλοι του Παναιγιαλείου που υποστηρίζουν τώρα τον Πήγασο Αιγίου στο χάντμπολ και πάνω από 50 Οριτζιναλίστες του Αιγίου και των γύρω περιοχών.
Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου