Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Με... ορμή η Νέα Ιωνία!

Πηγή:  http://www.gazzetta.gr 

Μία από τις σπουδαιότερες νίκες της πανηγύρισε η Νέα Ιωνία, καθώς στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ γυναικών επικράτησε 31-21 της Ορμής και έπιασε κορυφή.
Στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος η ομάδα της Σοφίας Ναϊσίδου υποχρέωσε την Πρωταθλήτρια στη μεγαλύτερη ήττα της τα τελευταία πέντε χρόνια (η τελευταία ήταν με 44-27 από την Αναγέννηση Άρτας το 2007), φτάνοντας στο εντυπωσιακό 31-21 με καταπληκτική εμφάνιση.
Το αποτέλεσμα έδωσε στη Νέα Ιωνία την πρωτιά της κανονικής περιόδου στον 1ο Όμιλο αφού κατάφερε να καλύψει τη διαφορά των τριών τερμάτων, με την οποία είχε ηττηθεί στην Πάτρα στον πρώτο γύρο, κάτι που της δίνει το δικαίωμα του πλεονεκτήματος της έδρας στα πλέι οφ.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες της ομάδας μου. Δουλεύουν σκληρά, έχουν προσήλωση και πειθαρχία. Κερδίσαμε το πλεονέκτημα της έδρας, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα, η ομάδα της Ορμής, έχει στις τάξεις της σπουδαίες παίκτριες και όλα είναι ανοικτά», δήλωσε μετά το τέλος του ματς η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας, Σοφία Ναϊσίδου.
Από την πλευρά της η Λαμπρινή Τσακάλου, η οποία ήταν από τις κορυφαίες της αναμέτρησης τόνισε: «Δουλέψαμε σκληρά στην προπόνηση και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για αυτό το ματς. Δέκα γκολ σε αυτό το επίπεδο είναι μεγάλη διαφορά. Αφιερώνουμε τη νίκη σε όσους πίστεψαν σε αυτή την ομάδα, ήρθε πλέον η ώρα να δείξουμε τι αξίζουμε και τι ομάδα έχουμε».
Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ο πρόεδρος της Ορμή Ανδρέας Κόγκας ήταν σκληρός απέναντι στις παίκτριές του δηλώνοντας: «Θέλω να συγχαρώ τον Κώστα Τσαβδαρίδη, που αν δεν κάνω λάθος προπονεί πάνω από 2 χρόνια αυτή την ομάδα. Έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό και ωραίο σύνολο. Προτείνω να είναι αυτός ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών, αφού πλέον έχει μπει στο πνεύμα των γυναικών. Όσον αφορά τη δική μου ομάδα, με Καλασνίκοβα, Πένεφ και Στράτου δεν ήταν δυνατόν να κερδίσουμε σήμερα. Οι υπόλοιπες ήταν απαράδεκτες και τραγικές».
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ- ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ 31-21Τα δεκάλεπτα: 2-4, 7-8, 11-11 (ημχ.), 17-16, 22-19, 31-21
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Μαυρογιώργη Δ., Μαυρογιώργη Ζ. 1, Λαφάρα, Παπανιοκολάου 4, Μίλκοβιτς 4, Μασμανίδου 2, Χρυσή 4, Σλιάκοβα 5, Κοτσαμπουικίδου, Κοντοστεργίου, Μακρή, Τσακάλου 5, Μαυρογιώργη Ν. 6, Βοίτοβιτς.
ΑΣΕ ΟΡΜΗ (Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς): Καλασνίκοβα, Παπαδοπούλου, Ευαγγελίδου 2, Στράτου 6, Ζιλισκάιτε, Νιπαραβιτσιένε 1, Παπάζογλου, Στανκούτε 4, Πένεφ 5, Κασάπη, Βαφειάδου, Στρατάκη 3, Αποστολοπούλου.
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, Δίλεπτα: 3-4, Πέναλτι: 4/5-2/2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου