Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Εμπειρίες για τον Γ.Σ. Χανίων

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ «DUKE 2012»
Εμπειρίες για τον Γ.Σ. Χανίων
Με ιδιαίτερη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο πλέον –διεξήχθη για τρίτη συνεχή σεζόν- τουρνουά χάντμπολ που διοργάνωσε ο ΑΣΕ Δούκα, στο οποίο μετείχε και ο Γ.Σ. Χανίων με τις ομάδες παμπαίδων και παίδων. Σίγουρα όλοι οι αθλητές του Χανιώτικου συλλόγου αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες, με δεδομένο ότι -δυστυχώς- δεν έχουν τις ευκαιρίες να παίζουν επίσημα παιχνίδια στα Χανιά και φυσικά δεν είναι εύκολο ν' ανεβαίνουν συχνά στην Αθήνα για τουρνουά. Με βάση αυτά τα δεδομένα, ο Γ.Σ. Χανίων μπορεί να μην βρέθηκε ψηλά στην κατάταξη, όμως η παρουσία του στο τουρνουά κρίνεται θετική, με τους παμπαίδες να καταλαμβάνουν τελικά την 6η θέση (έχασαν 15-27 από τον Ιωνικό στον αγώνα κατάταξης) και τους παίδες την 8η (ηττήθηκαν 44-34 από τον Πανελλήνιο στην αντίστοιχη αναμέτρηση). Ακόμη είχε τρεις ατομικές διακρίσεις, αφού στους παίδες ο Μανώλης Λαδάκης ψηφίστηκε στους πολυτιμότερους παίκτες, αλλά και αναδείχτηκε 2ος σκόρερ με 35 γκολ, ενώ ο Γιώργος Σαμαράς αναδείχτηκε 2ος καλύτερος τερματοφύλακας, ισοψηφώντας με ακόμη τρία παιδιά. Τέλος, στους παμπαίδες ο Κώστας Ταζές ψηφίστηκε 2ος καλύτερος τερματοφύλακας, ενώ στην ίδια κατηγορία, ο Δημήτρης Σκαλιδάκης ήταν 6ος σκόρερ (30 γκολ) και ο Δημήτρης Παπαδάκης 8ος (28), μεταξύ συνολικά 110 αθλητών.

 
Περισσότερα από 300 παιδιά, από 19 ηλικιακές ομάδες 12 συλλόγων, πήραν μέρος στο «Duke 2012», ενώ τις τέσσερις ημέρες διεξήχθησαν στο κλειστό του Δαϊς συνολικά 35 ματς και σημειώθηκαν 1960 γκολ. Η Ράστιμο στην κατηγορία των παίδων και ο Δικέφαλος Αστέρας σε αυτήν των παμπαίδων κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις, αφού η Σέρβικη ομάδα επικράτησε στον τελικό του Ιωνικού Ν.Φ. με 30-23, ενώ στον τελικό των παμπαίδων ο Δικέφαλος Αστέρας νίκησε 32-26 τον ΠΑΟΚ. Στους μικρούς τελικούς είχαμε τα εξής αποτελέσματα.
Παίδες: Ολυμπιακός Κερατσινίου- ΧΑΝΘ 15-26.
Παμπαίδες: Καματερό- Πανελλήνιος 28-13.
 Οι τελικές κατατάξεις.
Παίδες: 1. Ράστιμο, 2. Ιωνικός, 3. ΧΑΝΘ, 4. Ολυμπιακός Κερατσινίου, 5. ΑΣΕ Δούκα, 6. Αρης Νίκαιας, 7. Πανελλήνιος, 8. ΓΣ Χανίων.
Παμπαίδες: 1. Δικέφαλος Αστέρας, 2. ΠΑΟΚ, 3. Καματερό, 4. Πανελλήνιος, 5. Ιωνικός ΝΦ, 6. ΓΣ Χανίων, 7. Κορυδαλλός, 8. ΑΣΕ Δούκα.
Στην κατηγορία των εφήβων πήραν μέρος τρεις ομάδες και η Ράστιμο έκανε δύο νίκες και μία ήττα, ο ΑΣΕ Δούκα μια νίκη και μία ήττα, ενώ ο Ιωνικός γνώρισε μία ήττα.
Πρώτος σκόρερ στους παμπαίδες αναδείχθηκε ο Ανδρ. Κουτσόπουλος (Δικέφαλος Αστέρας) με 62 γκολ (από τα 131 της ομάδας του!), αφήνοντας πίσω του τον Αργ. Ταβλαρίδη (Κορυδαλλός-43 γκολ) και τον Αρ. Σαλαπάτα (Πανελλήνιος-42).
Στις σχετικές ψηφοφορίες των οκτώ προπονητών και του περιφερειακού προπονητή Κώστα Κότσιρα, για τις διακρίσεις του "πολυτιμότερου παίκτη" και του "καλύτερου τερματοφύλακα" είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Πολυτιμότερος παίκτης, με 4 ψήφους, ανακηρύχθηκε ο Σαλαπάτας (Πανελλήνιος) και καλύτερος τερματοφύλακας, με 7 ψήφους, ο Ιάσ. Κολοκοτρώνης (Δικέφαλος Αστέρας).
Όσον αφορά τους παίδες, πρώτος σκόρερ ήταν ο Αλ. Σαμαράς (Ολυμπιακός Κερατσινίου) με 53 γκολ (από τα 101 της ομάδας του!), με 2ο -όπως προαναφέρουμε- τον Λαδάκη και 3ο τον Ν. Κρητικό (Πανελλήνιος, 30 γκολ).
Στις αντίστοιχες ψηφοφορίες, ισοψήφισαν ως πολυτιμότερος παίκτης (με 2 ψήφους) ο Λ. Μαϊστόροβιτς (Ράστιμο) και ο Ούρ. Ζιβούλοβιτς (ΑΣΕ Δούκα), ενώ εκτός του Λαδάκη ψηφίστηκαν και οι Zikic (Ράστιμο), Μελετάκος (ΧΑΝΘ), Κρητικός (Ιωνικός), Κρητικός (Πανελλήνιος).
Καλύτερος τερματοφύλακας, με 5 ψήφους, ανακηρύχθηκε ο Δημ. Μπραουδάκης (ΑΣΕ Δούκα), ενώ μαζί με τον Σαμαρά ψηφίστηκαν και οι Durdevic (Ράστιμο), Τσιρώνης (ΧΑΝΘ), Πετρόγγονας (Πανελλήνιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου