Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Υετίων: «Μετράει η νίκη»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

«Κερδίσαμε δίκαια και θεωρώ πλασματικό το σκορ», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη με 30-29 απέναντι στην ΑΕΚ.
Για άγχος της ομάδας του να καλύψει τη διαφορά των επτά τερμάτων του πρώτου αγώνα έκανε λόγο μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων: «Γνωρίζαμε ότι ο αγώνας θα ήταν δύσκολος, παρά τις απουσίες που είχε η ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καταπληκτική άμυνα και με συγκέντρωση στην επίθεση χτίσαμε μία διαφορά. Άλλωστε δευτερεύων στόχος μας ήταν η νίκη με οκτώ γκολ για να υπερκαλύψουμε τη διαφορά των επτά γκολ με την οποία χάσαμε στον πρώτο αγώνα και να έχουμε πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Στο δεύτερο μέρος η άμυνα δεν λειτούργησε τόσο καλά, η ΑΕΚ έκανε την αντεπίθεσή της όμως εμείς κρατήσαμε τη νίκη και αυτό μετράει. Ίσως η ιδέα της κάλυψης της διαφοράς μας άγχωσε και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Πάντως κερδίσαμε δίκαια και θεωρώ πλασματικό το σκορ. Μπροστά μας έχουμε τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Φίλιππο. Πάμε για τη νίκη ώστε να έρθουμε πιο κοντά στην κατάκτηση του Κυπέλλου».
Αρβανίτης: «Κουραστήκαμε και δεν είχαμε λύσεις»
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, επισήμανε: «Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, χάσαμε πολλά σουτ από τα έξι μέτρα και ψυχολογικά επηρεαστήκαμε. Στο δεύτερο κάναμε πολύ καλή προσπάθεια, επιστρέψαμε στην διεκδίκηση του αγώνα. Θεωρώ πως στο τέλος κάναμε κάποια λάθη, λόγω κούρασης και χάσαμε το παιχνίδι, λόγω έλλειψης βάθους πάγκου, άρα και λύσεων, αφού ούτε ο Κόντης μπόρεσε να αγωνιστεί, αλλά ούτε και ο Γεωργιάδης ήταν 100% έτοιμος από τον τραυματισμό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου