Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Πρωταθλητής χειμώνα ο Διομήδης

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Οι «Λύκοι» επιβλήθηκαν του Κιλκίς με 34-24 και αναδείχθηκαν πρωταθλητές χειμώνα, με την ολοκλήρωση του α΄ γύρου.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του, η ολοκλήρωση του α΄ γύρου του πρωταθλήματος βρίσκει τον Διομήδη στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Η ομάδα του Άργους επικράτησε του ΓΑΣ Κιλκίς με 34-24 και πέτυχε την 10η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1.
Ο προπονητής του Διομήδη, Δημήτρης Δημητρούλιας, δήλωσε: «Ξέραμε πως ο αντίπαλος είναι πειθαρχημένος και σταθερός. Κάναμε ένα κακό δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά μετά το τάιμ- άουτ μεταμορφωθήκαμε και «καθαρίσαμε» το ματς σε πέντε λεπτά. Πρέπει να δουλέψουμε στην σταθερότητα, ώστε να είμαστε έτοιμοι στα ντέρμπι. Σίγουρα δεν περιμέναμε στην αρχή της χρονιάς πως θα είμαστε πρωταθλητές χειμώνα, αλλά αυτό δεν μας κάνει και πρωταθλητές Ελλάδας. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα ακόμα, αλλά σίγουρα πλέον δεν μπορώ να πω ότι δεν κυνηγάμε την πρώτη θέση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία μας».
Τα δεκάλεπτα :4-3, 11-5, 16-11 (ημχ), 20-15, 26-20, 34-24
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας):Τσούλος, Ζαραβίνας 4, Μεγαλοοικονόμου 7, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς 1, Μάλλιος 5, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός 5, Σαμαράς 4, Σπέντζος, Ελευθερίου 1, Ουρόσεβιτς 2, Τάσκοβιτς 5, Πριόβολος.
ΚΙΛΚΙΣ (Νίκος Γεωργιάδης): Τοκατζόγλου, Γκιντίδης 1, Κυπραίος 4, Γιαβασίδης, Γρηγοριάδης 1, Μέτσης 4, Καλπακίδης, Δεληγιάννης 5, Δημάκης 5, Χατζηαγαπίου, Σκάρλος, Σιμιτζής, Μέγκας 3, Πίτος 1.
Διαιτητές: Μεντζελόπουλος- Χρόνης, Κόκκινες: 56:50 Σκάρλος (επικίνδυνο παιχνίδι, δεν κρατήθηκε δελτίο), 57:17 Σπέντζος (επικίνδυνο παιχνίδι, δεν κρατήθηκε δελτίο), δίλεπτα: 3-7, πέναλτι: 8/8-2/2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου