Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Τα λένε ξανά ΑΕΚ-Δούκας

Πηγή:  http://www.gazzetta.gr 

Επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ ανδρών, μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής και η 11η αγωνιστική, με την οποία ολοκληρώνεται ο Α' γύρος έχει ντέρμπι, μεταξύ ΑΕΚ και Δούκα.
Λίγες μόλις ημέρες μετά τη συνάντησή τους στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου και τη νίκη της Ένωσης, η πρωταθλήτρια Ελλάδας υποδέχεται στο Βύρωνα το συγκρότημα των Εκπαιδευτηρίων, στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας. Σε μια αναμέτρηση που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας, το συγκρότημα του Γιάννη Αρβανίτη με καλή ψυχολογία, μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, θα επιδιώξει και σε αυτή την περίπτωση το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνει ζωντανό στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο. Μια ακόμη δοκιμασία για τον Δούκα, που δεν έχει άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, σε διαφορετική περίπτωση θα απομακρυνθεί αρκετά από τις πρώτες θέσεις.
Ο πρωτοπόρος Διομήδης από την άλλη έχει την ευκαιρία να αναδειχθεί σε πρωταθλητή χειμώνα, έχοντας παρόλα αυτά δύσκολη αποστολή. Οι «λύκοι» υποδέχονται στο Άργος τον δυναμικό ΓΑΣ Κιλκίς, που φέτος κάνει εξαιρετική πορεία στην επανεμφάνισή του στα μεγάλα σαλόνια. Εκτός των άλλων έχει εξαιρετική παράδοση στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Διομήδη, μετρώντας σε επτά 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που έχουν πάρει το «δίποντο» στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις.
Η ΧΑΝΘ δοκιμάζεται στη Νίκαια κόντρα στον τοπικό Άρη που ψάχνει βαθμούς για την παραμονή του, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει την πρώτο υποδεχόμενος στο κλειστό της Μίκρας τον Φίλιππο Βέροιας, που έχει χάσει από νωρίς το τρένο της τετράδας. Τέλος, ο Αερωπός απαλλαγμένος από το άγχος του υποβιβασμού και μετά το σπουδαίο «διπλό» στο Δαΐς απέναντι στον Δούκα, φιλοξενεί στην Έδεσσα τον ουραγό Κύδωνα Χανίων, που «καίγονται» για τους βαθμούς, προκειμένου να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.
Το πρόγραμμα
Σάββατο 21/1

18:00, Διομήδης Άργους- ΓΑΣ Κιλκίς (Μεντζελόπουλος- Χρόνης, Νικολάου)
18:00, Αερωπός Έδεσσας- Κύδων Χανίων (Μπουγιάκας- Χατζηπαναγιωτίδης, Καζαντζίδης)
18:00, Άρης Νίκαιας- ΧΑΝΘ (Βήτας- Σκλαβενίτης, Μίγκας)
18:00, ΠΑΟΚ- Φίλιππος Βέροιας (Μπέτμαν- Χασκής, Μεϊμαρίδης)
20:00, ΑΕΚ- ΑΣΕ Δούκα (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Κορρές) –κεκλεισμένων των θυρών-
Ρεπό: Πανελλήνιος
Η Βαθμολογία (Σε 10 αγώνες)
1. Διομήδης Άργους 18
2. ΑΕΚ 16
3. ΑΣΕ Δούκα 12
4. ΠΑΟΚ 12
5. ΓΑΣ Κιλκίς 11
6. Αερωπός Έδεσσας 10
7. ΧΑΝΘ 8
8. Φίλιππος Βέροιας 6
9. Άρης Νικαίας 3
10. Πανελλήνιος 2
11. Κύδων Χανίων 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου